Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Mercury Villager Termostat

Introdusert i 1992, ble Mercury Villager bygget fra en joint venture mellom Ford Motor Company og Nissan. Akkurat som motparten, Nissan Quest, er Mercury Villager drevet av en Nissan motor. Rutinemessig vedlikehold av moto'rs kjølesystem vil holde kjøretøyet knirkefritt og effektivt. Hvis du merker noen overoppheting av bilens motor, må du kanskje bytte termostat. Dette er en ganske enkel prosedyre og vil hindre bilen fra å oppleve mer kostbare motorproblemer. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Stikknøkkel satt
Åpen fastnøkkel
Emery klut
pakning segl
Ny termostat
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet med en skrunøkkel. Flytt slutten av frittliggende kabelen inn i en posisjon hvor det ikke vil berøre noen metalldeler som kan skape en gnist.
2

Place et avløp pan under radiatoren er bunnpluggen. Du finner tappepluggen på den nederste kanten av radiatoren. Lokaliser termostathuset i den andre enden av det øverste radiator slangen fra radiatoren. Du kommer til å tømme radiator slik at kjølevæsken vil være like under nivået for termostathuset.
3

Fjern lokket fra radiatoren, og deretter slå radiatoren tappepluggen hånd inntil væskenivået har rent under nivået til termostathuset. Når den har nådd ønsket nivå, slår tappepluggen off ved å stramme den med hånden.
4

Fjern termostathuset ved hjelp av en pipenøkkel til å løsne boltene som holder den på motorblokken. Når huset er gratis, fjerne den gamle termostaten fra huset og kast den.
5

Rengjør ansiktet av termostathuset og motorblokken hvor huset er festet med en Emery klut for å fjerne rusk eller gjenværende pakningsrester. Plasser en dråpe sitter tett rundt ansiktet av termostathuset, men vær forsiktig så du ikke får noen fugemasse inne i huset.
6

Plasser den nye termostaten på termostathuset med våren vendt ut. Fest termostathuset med den nye termostaten til motorblokken med bolter. Fyll radiatoren med kjølevæske før den er full, og sett lokket tilbake på radiatoren.
7

Fjern renne pannen fra under bilen, og koble den negative batteriet kabelen til bilens batteri. Starte bilen og la den varmes opp slik at du kan teste termostaten. Se bilens temperatur, og kontroller at det er å opprettholde et riktig nivå.
8

Shut bilen av og kast den brukte kjølevæske på en lokal gjenvinningsstasjon eller din lokale automotive service senter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69292.html

Previous:
Next:

kjølesystemer