Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du Radiator fra en 6,0 Powerstroke

Den 6,0 Powerstroke diesel motoren som brukes i F-250 og F-350 Ford lastebiler er ansvarlig for å sørge for at overføringen og motoren er avkjølt riktig. Jeg fungerer ikke som den skal, kan motoren overopphetes som kunne overføringen. Og siden overføringen i en F-250 eller F-350 lastebil gjør mye tungt arbeid tauing, som kan være et svært kostbart problem. Å erstatte radiator må du først fjerne overføringen. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Flathead skrutrekker
3/8-inch skralle og socket sett
Fan trinse holding skiftenøkkel
Fan clutch mutter fastnøkkel
linje skiftenøkkel satt

Vis flere instruksjoner
en

La lastebilen avkjøles i minst fire timer før arbeider på kjølesystemet. Deretter pop panseret og bruke flat skrutrekker for å fjerne fronten inntak slangen fra motoren og trekk den ut til siden. Unbolt øvre liksvøpet fra motoren samtidig med 3/8-inch skralle og socket.
2

Plasser fan skivene holder skiftenøkkel like bak kjølevifte, på to av nøtter som holder skivene til motoren. Når det er på ordentlig, vil du være i stand til å slå viften med viften trinse holding skiftenøkkel, indikerer det er sikkert. Da bruk av viften clutch mutter skrunøkkel for å fjerne viften fra fronten av motoren. Løft den ut av motorrommet.
3

Plasser renne pannen under bilen og åpne opp petcock på undersiden av radiatoren ved hjelp av hendene. Tillat kjølevæsken kan renne ned i motoren. Løsne slangeklemmen på nedre radiatorslange med flat skrutrekker og trekk deretter radiator slangen fra radiatoren og hell innholdet i avløpet pannen.
4

Løsne den øvre radiator slangen klemme med skrutrekker og trekk av slangen og helle innholdet i avløpet pannen. Deretter fjerner overføring kjøligere linjer på førersiden av radiatoren ved hjelp av linjen skiftenøkkel.
5

skru fra hverandre radiator fra kjernen støtte med en 3/8-inch skralle og socket. Deretter løfter radiatoren ut av motorrommet og sette den ut av veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69517.html

Previous:
Next:

kjølesystemer