Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Termostat i Pickup Trucks

En rekke problemer kan tilskrives en defekt termostat i bilen. Målere kan vise feil motortemperatur, kan kjølevæsken lyset kommer på, eller motoren lys kan belyse. Termostaten i Pickup overvåker temperaturen av radiatoren væsken når den sirkulerer gjennom motoren. Termostaten er vanligvis plassert i den øvre enden huset til radiator slangen. Denne enden festes direkte til vannet pumpehuset. Du trenger
Open-fastnøkler
Bucket
9/16-inch socket
Ratchet
Sparkel
Phillips skrutrekker
Termostat
pakning eller tetningsmasse

Vis flere instruksjoner
en

Drain del av radiator væske ut av radiatoren. Du trenger ikke å tømme alt sammen. Fjerne en gallon skulle tømme ut den øvre radiator slangen og vannpumpe boliger, avhengig av modell av lastebilen. Plasser en bøtte under tappepluggen og bruke en fastnøkkel til å åpne tappekranen. Stram pluggen når gallon av væske har blitt drenert.
2

Bruk 9/16-inch kontakten med skralle til å fjerne de to boltene som holder den øvre radiator slangen mount på vannpumpen boliger. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne klemmen som fester radiator slangen til bolig.
3

Bruk sparkel for å fjerne huset. Når toppen er av, skrape bunnen pakningen av huset med sparkel. Fjern termostaten fra vannet pumpehuset.
4

Sett den nye termostaten i huset og bruke litt fugemasse eller flytende pakning til bunnen av den øvre radiator boliger. Den perle av tetningsmasse bør være ca 1/8-tommers tykk. Trykk ned på boliger og skyv de to boltene tilbake i posisjon.
5

Stram boltene med 9/16-inch socket og skralle.
6

Fest den øvre radiator slangen til bolig og bruke Phillips skrutrekker til å stramme ned slangeklemme på den øvre radiator linje.
7

Legg en gallon av ny radiator væske til radiatoren. Sjekk for lekkasjer rundt tetningsmasse området og på slangeklemme. La fugemasse tørke før du starter motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69380.html

Previous:
Next:

kjølesystemer