Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Radiator på en 1998 Dodge Neon

The 1998 Dodge Neon var utstyrt med en enkelt kjerne av aluminium radiator. Selv om radiator lagrer motorens kjølevann, er det primære formålet med radiatoren å raskt kjøle væsken før den returnerer til motoren. Hvis vannpumpe, termostat og to radiator slanger er i stand ennå Neon kontinuerlig overopphetet, kan problemet sannsynligvis spores tilbake til radiatoren. Selv om tidligere radiatorer kan bli kjemisk behandlet for å fjerne korrosjon, må neon radiator i stedet erstattes når ikke lenger er effektive. Du trenger
Container
Wrench
skrutrekker
Tenger
kjølevæske beregnet for aluminium komponenter
Vann
Vis flere instruksjoner
Ta ut den gamle Radiator

en

tømme radiator væske i en beholder ved å skru bolten i bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel.
2

løsne klemmen som fester øvre radiator slangen til toppen av radiatoren med en tang.
3

Løsne klemmene som fester de to drivlinjekonstruksjoner kjøligere linjer fra maskinrom side av radiatoren til transaksel med en skrutrekker, deretter trekke linjene ut av transaksel.
4

Fjern de to mutrene som fester radiator-til-bakke spankulere til toppen av høyre side av radiatoren med en skiftenøkkel, og løft spankulere ut av radiatoren.
5

Koble den elektriske viften ledninger tilkobling fra Neon ledningsnett ved å trykke de to klipsene på tilkoblingen sammen og trekke ledningene fra hverandre.
6 < p> Fjern skruene fra toppen av viften liksvøpet med en skrutrekker og løft liksvøpet ut av motorrommet.
7

Løsne festeskruene som fester elektrisk vifte til motoren-siden av radiatoren med en skiftenøkkel, og løft viften forsamlingen ut av motorrommet.
8

Løsne klemmen som fester nedre radiatorslange til bunnen av radiatoren med en tang.

9

Fjern de to øvre radiator festeboltene med en skiftenøkkel. En bolt er plassert på toppen av hver ende av radiator.
10

Fjern de fire skruene som fester klimaanlegg kondensatoren mot radiatoren med en skrutrekker hvis Neon er utstyrt med air condition. En skrue er plassert i hvert hjørne av kondensatoren.
11

Løft radiator ut av motorrommet.
Installere Replacement Radiator
12

Sørg for at utskifting radiator har en tappeplugg i bunnen. Stram pluggen fra den gamle radiatoren i den nye radiatoren hvis det ikke gjør det.
13

Sett radiatoren på plass i motorrommet.
14

Plasser air conditioning kondensator mot radiatoren og stram kondensator fire skruene med en skiftenøkkel hvis Neon er utstyrt med air condition.
15

inn og stram de to øvre radiator bolter med en skiftenøkkel.

16

Skyv den nedre radiator slangen på sin montering i bunnen av radiatoren, plasser deretter klemmen til enden av slangen med en tang.
17

Plasser elektrisk vifte mot radiatoren og skru viften festeboltene med en skiftenøkkel.
18

Plasser fan liksvøpet over radiatoren og stram liksvøpet festeskruer med en skrutrekker.
19 < p> Plugg den elektriske viften ledninger tilkobling til Neon ledningsnett.
20

Plasser radiator-til-bakke spankulere over høyre side av toppen av radiatoren og stram spankulere to nøtter med en skiftenøkkel.
21

Trykk de to drivlinjekonstruksjoner kjøligere linjer på sine beslag på transaksel, deretter sikre hver linje er klemmen med en skrutrekker.
22

Skyv den øvre radiator slangen på sin montering på toppen av radiatoren, plasser deretter klemmen til enden av slangen med en tang.
23

Fyll radiatoren med en 50/50 blanding av kjølevæske og vann til full, stram radiatorlokket på radiatoren. Bruk kun kjølevæske spesielt utviklet for aluminium kjøling systemkomponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69600.html

Previous:
Next:

kjølesystemer