Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Heater Kjerne i en 1997 Chevy S10 Pickup

En dårlig varmeapparat kjerne vil gjøre din Chevy S10 pickup varmesystem umulig å arbeide, og du må erstatte det. Som i mange produkter, er det 1997 S10 varmeapparatet kjerne som er lagret i et hus montert mellom motoren brannmur og dashbordet. Du må fjerne dashbordet for å få tilgang til varmeapparat kjerne. Dette er kanskje ikke så komplisert som det er med andre biler, men det krever fortsatt presisjon og omsorg. Du trenger
Wrench
stor container
Tenger
gummiplugger
Trim stick
skrutrekker
Torx skiftenøkkel
Vis mer Instruksjoner
Tilgang Core
en

Koble lastebilens negative batterikabelen.
2

Åpne tappepluggen på radiatoren med tang og tømme kjølevæske inn i en stor container. Flytt beholderen til motorblokken tappepluggene og fjerne disse pluggene å tømme gjenværende kjølevann.
3

Løsne klemmene for varmeapparatet slanger med tang og koble fra slangene på motoren siden av brannmuren. Plugge slangene med gummiplugger.
4

Løsne og skru venstre og høyre nedre paneler på dashbordet. Lirk av instrumentpanelet bezel, og deretter skru og fjern radio, koble de elektriske og radio kontakter. Lirke ut defroster grillen og dashbordet høyttalerutsparingene griller med en trim pinne.
5

Fjern boltene i hver ende under dashbordet for pivot parentes, de torx skruene nær brakettene, nøtter holder rattstammen (senke kolonnen etterpå), til én bolt på dashbordet bunnen nær sentrum og boltene bak dashbordet Griller.
6

Grab dashbordet og vipp det bakover tilgang til og koble fra alt elektrisk kontakter. Len dashbordet bakover på sine dreies slik at du kan koble den viktigste sele pluggen på høyre side, trekk deretter dash ut av lastebilen.
7

skru fra hverandre og fjern blyant spenne på varmeren kjernen dekselet ved hjelp av en skiftenøkkel og deretter fjerne skruene på dekselet med en skrutrekker. Ta av dekselet.
Skifte Core
8

Fjern skruene som holder den varme kjernen stropper og braketten over varmeapparat kjerne rør. Trekk varmeren kjernen ut av huset.
9

Installer en ny kjerne i huset, noe som gjør at den passer riktig innenfor den varme kjernen rør. Bolt brakettene og stropper på plass og lukk varmeren kjernen dekselet med sine skruer og blyant brace.
10

Sett strek inn i lastebilen, som forbinder alle elektriske kontakter og bruke alle bolter og skruer.

11

Koble til defroster og høyttaler griller, radio og instrumentet trim paneler.
12

Koble varmeren slanger til brannmuren i motorrommet.

13

Fyll radiatoren med kjølevæske gjennom filler halsen, med en frisk halv og en halv blanding av vann og frostvæske om den gamle kjølevæsken er forurenset.
14

Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69599.html

Previous:
Next:

kjølesystemer