Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en Volvo Radiator

Radiatorer benyttes i de aller fleste biler produseres i dag for å holde motoren fra overoppheting. Den gjør dette ved å kjøre en blanding av vann og kjølemiddel gjennom motorblokken for å avkjøle den, da det sirkulerer varmt vann gjennom radiatoren selv, som blåser kald luft over det for å slippe dens temperatur igjen, og deretter driver nylig avkjølt væske gjennom motorblokken igjen. En ødelagt radiator vil ikke være i stand til å utføre denne oppgaven tilfredsstillende, noe som vil føre til at motoren overopphetes og potensielt skadet. Du trenger
Drensvannsoppsamler
skrutrekker Vis
Skiftnyckel
Kjølevæske
Flere Instruksjoner
en

Åpne radiatorlokket og deretter plassere en renne pan under tappekranen nederst på radiatoren.
2

Åpne radiator tappekranen på bunnen av radiatoren og la det god tid til å renne. Det skal ta omtrent fem minutter for hele radiatoren for å tappe.
3

Fjern alle slangene festet til radiatoren. Det vil være slanger på den høyre side, den venstre side og en på toppen av radiatoren nærmest radiatoren cap. Antallet slanger vil avhenge av hvilken modell Volvo du har. For å fjerne slanger skru ut skruene på slangeklemmene med en skrutrekker, deretter vri og trekke på dem for å fjerne dem.
4

Fjern de to brakettene på hver side av toppen av radiatoren ved hjelp av en skiftenøkkel. På noen modeller må du kanskje fjerne viftehuset, for å gjøre dette ganske enkelt unbolt alle boltene på toppen og bunnen av viftehuset
5

Trekk ut den gamle radiatoren og sette den nye. ett på sin plass.
6

Bolt den nye radiatoren på plass ved å feste de gamle braketter og bolter inn i den nye radiatoren. Også feste viften boliger i dette trinnet hvis du måtte fjerne det i trinn 5.
7

Sett alle slangene og skru dem på plass ved å stramme alle slangeklemmer.

8

Fyll ny radiator med kjølevæske og lukk radiator cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69391.html

Previous:
Next:

kjølesystemer