Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan slå på en Radiator

En varm forbrenningsmotor holdes kjølig ved hjelp av en fungerende kjølevæske system som bruker en radiator som sin viktigste komponent. Når en radiator ikke starter kjøling, en varm motor overopphetet, og indre skader oppstår. Radiatoren, dets slanger, en termostat, en fan, og væske utgjør hele kjølesystemet i de fleste biler. Fremgangsmåten for å starte en radiator er få fordi kun et par av komponenter er involvert. Du kan finne og fikse et kjølesystem raskt ved å endre en dårlig termostat for å starte en radiator når motoren blir varm. Du trenger
Automotive kjølevæske system
Ny termostat
termostathus pakning
skrutrekker
Spanner fastnøkkel (metrisk, standard)
Ratchet kjøretur (3/8 ")
Sockets (metrisk, standard)
kjølevæske (frostvæske)
Drenering pan
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Løft panseret og samle dine verktøy. Plasser en drenering pan under radiatoren og fjern radiatorlokket ved å dreie mot klokken en kvart omdreining for å slippe ut trykket i radiatoren.
2

Fjern den positive kabelen fra batteriet. Løsne batteriet kabelklemme ved hjelp av en skiftenøkkel skiftenøkkel og posisjon i den løse enden bort fra batteriet. Tørk vekk rusk eller skitt fra toppen av radiatoren og alle slanger. Følg slangene opp til og fra motoren, sjekke at det ikke er hindringer til tilgangspunkter til og fra radiator og motor. Koble fra og posisjonere seg borte fra arbeidsområdet noen ledninger som hemmer din tilgang til kjølevæsken slanger før du fortsetter.

3

lokalisere slutten av radiatoren slangen som kommer ut av radiatoren på toppen og løper til blokken ved. Slangen er festet til en termostathuset som må fjernes for å kunne sette inn en termostat som arbeider vil starte en radiator når motoren blir varm. Separer enden av slangen fra termostathuset med en skrutrekker eller skiftenøkkel. Løsne slangeklemmen som fester slangen til bolig og plasser enden av slangen borte fra arbeidsområdet. Plasser en drenering pan under hver slange ende som det er fjernet, slik at eventuelle ekstra væske kan renne ned i pannen og ikke på bakken som du går videre.
4

Fjern termostathuset boltene med en fastnøkkel og socket eller hakenøkkel . Snu hver bolt til venstre litt å bryte hver bolt gratis før fullstendig fjerning. Påfør selv trykket som huset er frigjort fra motorblokken. Plasser drenering fat under termostathuset som det er trukket bort fra motoren slik at noen ekstra væske kan renne fra motoren.
5

Fjern termostaten som ligger i huset. Du kan undersøke den for å se om det er korrodert eller sitter fast i en stilling eller bare kaste den bort og få den nye termostaten klar for installasjon. Skrap bort gammel pakning som ble etterlatt på motorblokken. Tørk området fri for rusk og sette en ny termostat pakning over boliger studs. Plasser den nye termostaten i huset med den riktige enden pekte mot motorblokken og sted huset på huset studs.
6

Stram hver termostathus stud jevnt til det er stramt. Koble radiator slangen til termostathuset nakken og fest den med en skrutrekker eller skiftenøkkel. Fjern radiatorlokket og hell frisk frostvæske i radiatoren til den når bunnen av fyllingen nakken på toppen av radiatoren. Sett radiator cap. Koble den positive kabelen til batteriet og trekk til med en skiftenøkkel for å feste den på plass igjen.
7

Start bilen og bringe den til temperatur ved kjøring eller tomgangskjøring seg varm. Når temperaturen stiger og når aktiveringen temperatur, vil termostaten åpner og la det varme vannet fra motoren til inn og resirkulere gjennom radiator, starter en radiator som ikke starter på grunn av en ikke-fungerende termostat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69312.html

Previous:
Next:

kjølesystemer