Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en 98 Tahoe Termostat

Termostaten inne i 1998 Chevrolet Tahoe styrer frostvæske kjølevann fra å komme inn i motorblokken til termostaten har nådd innstilt temperatur på termostaten våren. En fast termostat kan hindre frostvæske kjølevann fra å komme inn i motoren og føre til at motoren overopphetes. Hvis motoren blir svært overopphetet, kan det faktisk knekke motorblokken, og da vil du trenge en ny motor. Du trenger
Fluid fange pan
Tenger
Ratchet
Sockets
Flat head skrape
Clean rag
Red høy temperatur silikon
Ny termostat med pakning

Vis flere instruksjoner
en

Park lastebil og la motoren helt avkjølt før du setter termostaten. Når motoren er avkjølt, fjern radiatorlokket fra radiatoren.
2

Finn radiatoren tappepluggen under radiatoren på førersiden av radiatoren. Tappepluggen vil ha et lite håndtak festet til pluggen. Skyv væske fangst pan under radiatoren pluggen. Løsne radiator bunnpluggen med tang. Slå tappepluggen mot klokken sakte. Løsere at bunnpluggen er, desto mer væske strømme fra pluggen. La all frostvæske kjølevæske å renne ned i væsken få kjøpt.
3

Flytt til toppen av motoren og finne den øverste radiator slangen. Den andre enden av den øverste radiator slangen er festet til termostathuset. Termostathuset er festet til inntaksmanifold på selve fronten av motoren. Fjern termostathuset med en skralle og en stikkontakt. Forlater radiatoren slange festet til termostathuset albue. Lirk oppover på termostathuset med en flat skrutrekker og termostathuset vil gå av.
4

Trekk termostaten ut av inntak manifold. Kast den gamle termostaten inn væsken få kjøpt.
5

Fjern det gamle termostathuset pakningen fra termostathus og termostathus innsatsen på inntaket manifold. Bruk den flate hodet skrape for å fjerne vanskelig å fjerne pakningsrester. Tørk overflatene rene med en fille.
6

Sett inn den nye termostaten innsiden av inntak manifold med våren på termostaten vendt nedover innsiden av inntak manifold. Fjæren må vende nedover innsiden av inntak manifold eller det vil være i bakover og ikke fungerer.
7

Påfør en tynn streng med den røde høy temperatur silikon på termostathuset pakning. Deretter trykker du på pakningen på plass på termostathuset innsatsen på inntaket manifold. Dermed unngår du at pakningen i å bevege seg mens du feste og stramme termostathuset ned.
8

Slide termostathuset tilbake over termostaten på inntaket manifold innsatsen. Linje skruehull opp og skru boltene på plass. Stram boltene ned svært stramt med skralle og socket. Riktig tiltrekningsmoment på termostathuset boltene er 20 ft-lbs., Som anbefalt av Chevrolet Tahoe Owners Manual. Du kan kjøpe en momentnøkkel på nesten alle auto deler butikken.
9

krype tilbake under fronten av bilen og stram radiatoren tappepluggen tilbake stramt. Deretter begynner å legge til 50/50 frostvæske kjølevæske til radiator til radiatoren er full. Når radiatoren er full, sveiv motoren opp. La motoren gå til du kan visuelt se frostvæske nivået begynner å falle på innsiden av radiatoren. Dette betyr at den nye termostaten åpner og tillater frostvæske inn i motoren.
10

Hold legge frostvæske til radiatoren mens motoren er i gang inntil væskenivået stabiliserer seg på toppen av radiatoren fylle hetten . Inspisere radiator bunnpluggen og termostathuset for lekkasjer som motoren er i gang. Når det frostvæske væsken har stabiliserer og det er ingen lekkasjer, satte radiatorlokket igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69466.html

Previous:
Next:

kjølesystemer