Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en 1996 Ford Contour Vannpumpe

The 2.5L Duratec V6 i 1995 to1997 Ford Contour ble kjent for å ha en vannpumpe som vanligvis sviktet på ca 60 000 miles. Den skyldige var en svak plast impeller som ikke håndtere godt med normal motor temperaturer og trykk. Men er lagt designerne av 2.5L Duratec vannpumpen på fronten av motorrommet, noe som gjør for komponentens enkel utskifting. Du trenger
Vannpumpe for Duratec 2.5L V6 (skal komme med ny pakning)
Vannpumperemmen for Duratec 2.5L V6
8mm pipenøkkel
Momentnøkkel (anbefales)
skuffen eller bøtte å fange sølt kjølevæske
Papirhåndklær
Bottle av kjølevann til toppen av systemet
Vis flere instruksjoner
Fjerne Old Water Pump
en

Fjern de tre boltene som holder plast motordekselet fra forsiden av motoren. Ta av dekselet.
2

vannpumpe og skivene er plassert på høyre side av motoren, mellom motorblokken og batteriet. For ytterligere arbeidsområde, kan du ta ut batteriet, men dette er ikke nødvendig.
3

Skyv den fjærbelastede strammer skivene mot vannpumpen å ta spenningen ut vannpumpen belte . Fjern beltet og sett det til side. Hvis beltet er i god nok stand, kan den brukes om igjen, men det er lurt å erstatte det likevel.
4

Bruk pipenøkkel til å fjerne 8mm boltene som holder vann pumpe montering på plass. Vær oppmerksom på lengden på boltene og av sin stilling. Det bør være tre lange bolter og fem korte bolter.
5 p Som du fjerne boltene, vil vannpumpen forsamlingen begynner å løsne og lekker kjølevæske. Sørg for at du bruker papirhåndklær og brett eller bøtte under bilen å fange så mye kjølevæske som mulig.
6 p Med alle skruer fjernet, fungerer vannpumpen forsamlingen til å skille forsamlingen fra siden av motoren. Et par trykk med en skrutrekker håndtak kan hjelpe det kommer gratis. Når gratis, inspisere impeller, hvis det vises brutt, nøye inspisere side av motoren, hvor pumpen passer, for eventuelle ødelagte stykker. Pakk alle synlige deler nøye.
Installere ny vannpumpe
7

Kontroller at pakningsrester er grundig rengjort av fra den siden av motoren der pumpen passer.
8

Rett inn den nye pakningen på vannpumpe, slik at alle skruehullene og hull i pakningen oppstillingen. Nøye passer pumpen på siden av motoren, slik at pakningen forblir riktig montert.
9

Sett de tre lange 8mm bolter gjennom de riktige hullene og tre dem for hånd. Sett de resterende fem bolter i de resterende hullene, og også tre dem for hånd.
10 p Hvis du har en momentnøkkel alle bolter til 13 ft lbs. Hvis du ikke har en momentnøkkel, stram boltene for å være tettsittende, men vær forsiktig for å unngå over-innstramming. Like stor kraft for hver bolt for uniform innstramming.
11

Skift ut den gamle vannpumpen belte, eller installere ny vannpumpe belte. Hvis du har tatt ut batteriet, installerer det. Etterfyll kjølevæske nivå til "Full" og start motoren. Overvåke kjølevæskenivået for noen få minutter av tomgangskjøring og sørg for at den holder seg fulle, legge kjølevæske etter behov. Når jobben er ferdig og du har bekreftet at pumpen ikke lekker, installerer motordekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69467.html

Previous:
Next:

kjølesystemer