Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat i en 1999 Ford Taurus

Du har kanskje lagt merke til at 1994 Ford Taurus har ikke blitt varme opp skikkelig når det er kaldt ute. Slam som akkumuleres over flere års bruk i kjølesystemet kan forårsake en termostat til "fail safe". Dette betyr at termostaten vil brekke i åpen stilling, som tillater kjølemiddel å strømme gjennom motoren ved full hastighet. Dette holder motoren mot overoppheting, men også holder innsiden av bilen fra varme opp ordentlig. Hvis dette har skjedd med din Taurus, så vil du ønsker å ta noen minutter å bytte ut termostaten i motoren din. Du trenger
Replacement termostat og pakning
Wrench
Radiator væske
Vis flere instruksjoner
en

Finn termostat dekselet ved å følge radiator slangen som strekker seg fra toppen av radiatoren til motorens inntaksmanifold. Slangen kobles til termostaten dekselet.
2

Fjern dekselet ved å ta de to festeboltene som fester dekselet til inntaket manifold. Trekk dekselet ut av inntak og skyve den ut til siden. Du trenger ikke å fjerne radiator slangen.
3

Trekk termostaten ut av inntak manifold ved å trekke oppover. Termostaten er ikke boltet på plass, men kan bli presset godt inn i inntaket manifold. Fjern papiret termostat pakning og kast begge elementene.
4

Plasser den nye termostaten inn i inntaket manifold og sette en ny termostat pakning på plass. Termostaten bør holde seg tørr i termostathuset for å hindre skade på pakningen og eventuelt lekker når Ford er varmet opp til driftstemperatur.
5

Bolt termostathuset tilbake på plass med en skiftenøkkel og de opprinnelige festebolter.
6

Slå på motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur. Sjekk termostaten dekselet og området der pakningen ligger for eventuelle lekkasjer. Hvis du ser lekkasjer, trekk av dekselet for å eliminere dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69437.html

Previous:
Next:

kjølesystemer