Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Dodge Stratus Blower Motor

The viftemotor er en sentral del av bilen ’ s varme-og kjølesystem, trekke luft inn og tvinge det gjennom varmeren kjernen eller air condition fordamperen kjernen til å varme eller kjøle luft i bilen. Viftemotoren er elektrisk, med en motstand-drevet variabel hastighetskontroll. Hvis klimaanlegget eller varme i bilen ikke presser noe luft i det hele tatt, kan viftemotor har mislyktes. Kjøp en ny motor fra en auto-deler forhandler. Du trenger
Wrench satt
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Dodge Stratus. Bruk en fastnøkkel til å løsne og fjerne den negative batterikabelen.
2

Trekk den nedre dashbordet dekke av dashbordet på passasjersiden. Ta tak i dekselet under passasjersiden av dashbordet og trekk det av klippene sikre den.
3

Trekk ledningsnettet tilkobling av pluggen på viftemotor ved å trekke den rett tilbake mot kupeen. Fjern de tre skruene som fester viften motoren til braketten med en stjerneskrutrekker.
4

Vipp viftemaskinen sidelengs som nødvendig for å fjerne viften motor fra montering området. Sett den nye viftemotor i samme innretting som den du fjernet. Sikre motoren med de tre festeskruene og stram dem med en stjerneskrutrekker.
5

Skyv ledningsnettet forbindelse tilbake på plass på den nye viftemotor. Trykk på den nederste dashbordet igjen lokket til det klikker. Fest den negative batterikabelen, stramme det med en skiftenøkkel. Lukk panseret på Stratus din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69620.html

Previous:
Next:

kjølesystemer