Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer termostaten på en 2001 Bravada

Termostaten er en liten fjærbelastet ventil som kontrollerer strømmen av kjølevann mellom radiator og motor. Ettersom motoren varmes opp, termostat åpnes og tillater kjølemiddel å strømme til motoren for å redusere dens temperatur. En defekt termostat vil enten svikte i åpen eller lukket stilling. Hvis bravada termostat forblir åpen over-kjøling oppstår noe som fører til ingen varme når den viftemotorer slått på. En lukket termostat vil raskt øke motorer temperatur og forårsake mekanisk svikt. Du kan endre termostat på 4,2-liter 2001 Bravada akkurat som hjemme. Reparasjonen skal ta deg 40 minutter eller mindre å gjøre. Du trenger
Kjølevæske dreneringspannen
Stikknøkkel satt
2 butikk rags
Termostat
1/4-tommers drive momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

en

Hev og støtter fullt ut panseret på Bravada. Fjern radiatorlokket og plassere en kjølevæske renne pannen under radiator.
2

Åpne sluket-kuk på radiatoren og tapp all kjølevæske fra den. Det tar 10 minutter å fullt renne. Etter denne tid lukke avløp-kuk sikkert.
3

Finn termostathuset på siden av motoren under dynamoen. Det er ikke nødvendig å fjerne slangen fra termostathuset. Du kan få tilgang til termostaten lett når huset unbolted.
4

Skyv kjølevæske dreneringspannen rett under termostathuset. På denne måten noen kjølevæske som kommer ut av boliger vil gå inn i avtappingspannen og ikke på bakken.
5

Fjern de to boltene som holder varmeren kjernen boliger til motoren med en pipenøkkel. Trekk enheten bort fra motoren og ta ut termostaten.
6

Sug opp eventuelle gjenværende kjølevæske fra termostat er montering område på motoren med en butikk fille. Deretter bruker du en annen tørr butikk fille for å gå over området en gang inkludert flat montering overflaten av termostathuset.
7

Installer den nye termostaten akkurat som du fjernet den gamle termostaten. Din nye termostaten bør ha en gummipakning som allerede er installert på den, hvis ikke du har feil reservedel.
8

Plasser termostathuset tilbake til sin opprinnelige plassering, og deretter returnere begge sine bolter for hånd for å forsikre de træ riktig. Still inn 1/4-tommers drive momentnøkkel til 89 tommers-lbs. og helt sikre begge boltene på plass.
9

Fyll radiatoren med fersk kjølevæske eller med kjølevæske fra dreneringspannen hvis det er mindre enn tre år gammel. Tilbake radiatorlokket og deretter starte motoren på Bravada. Sjekk for lekkasjer hvert femte minutt til motoren når normal tilstand. Ta bilen for en prøvekjøring når du har bestemt det ikke er noen lekkasjer tilstede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69607.html

Previous:
Next:

kjølesystemer