Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sette vaselin på hodet Pakninger

Pakninger er designet for å lage en tett passform mellom to metallkonstruksjoner som ikke er direkte knyttet, og hindrer lekkasjer fra eventuelle hydrauliske systemer som reiser gjennom metall joint. For forbrenningsmotorer, head gaskets hjelpe forsegle lite gap mellom topplokk og bolig flens for å motvirke eventuelle kjølemiddelsjekk. Hvis kjølemiddelsjekk vises i en motor sylinder men toppakning er ikke blåst, vil ett strøk av vaselin til din toppakning hjelpe pakningen holder seg til topplokket og ytterligere forbedre kjølevæske lekkasje beskyttelse. Du trenger
Vehicle service manual
Stikknøkkel
Assorted skiftenøkkel biter
Tenger
oljeavtappingsbeholder
Motorolje
Vis flere instruksjoner

1.

La bilen sitte i minst tre timer uten drift for å sikre at motoren blir kult når du begynner å jobbe.
2

Fjern inventar fra bilen din før du kan få tilgang til kjøretøyets motor. Referere bilens service manual for å finne modell-spesifikke instruksjoner om tilgang til motoren. Head gaskets er brukt i mange forskjellige stiler av motorer, og ulike kjøretøy stiler vil ha forskjellige motor tilgang prosedyrer. Kontroller at du har noen vanlige håndverktøy tilgjengelig for å fjerne inventar, for eksempel en pipenøkkel med et sett med skiftenøkkel biter eller en tang.
3

Isoler motorens filter ved å betjene riktig isolasjon eller cutoff ventiler på motoren filter.
4

Åpne motoren din bunnventil og drenere all motoroljen i en oljeavtappingsbeholder. Dersom motoren din har en lufteventil, åpne den for å lufte motoren indre. Bidrar til at interiøret lufte i ca 30 minutter.
5

Demonter motoren din før du avslører både topplokket og huset flens. Referere bilens service manual for instruksjoner om å avsløre motoren sylinder. Dette kan innebære å fjerne en rekke bolter, muttere og inventar som belter eller slanger. Bruk riktig størrelse fastnøkkel biter, du må kanskje kontakte bilens produsenten hvis du trenger en spesialitet socket bit
6

Løsne alle boltene som fester topplokket til huset flensen.. Fjern boltene og topplokk for å avsløre toppakning.
7

Plasser en liten mengde vaselin på tuppen av pekefingeren på din dominerende hånd. Påfør et tynt lag med vaselin over toppen av hodet pakning.
8

Sett på topplokket oppå huset flensen og skru det fast med boltene du fjernet.
9

Erstatt alle inventar og metall festene som du fjernet ved demontering motoren din. Sørg for å jobbe bakover gjennom trinnene slik at alle kamper er sydd på igjen i riktig rekkefølge.
10

Slå av alle avløp og lufteventilene på motoren din. Åpne oljelokket på motoren og fylle motoren med frisk motorolje. Åpne filter cutoff ventiler som du lukket.
11

Bytt inventar fjernet fra motoren sted i bilen. Igjen, jobbe bakover gjennom prosessen for å fjerne inventar, refererer bilens service manual om nødvendig.
12

Lukk bil hette. Betjene motoren i et friløp for en liten stund før neste gang du kjører for å hjelpe motorolje spre i hele motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69454.html

Previous:
Next:

kjølesystemer