Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Honda CR-V

Radiator i din Honda CR-V holder motoren mot overoppheting. Hvis radiatoren er ødelagt eller utslitt, bør du erstatte den umiddelbart fordi kjører din Honda med en skadet eller lekk radiator kan til slutt føre til kostbare skader på motoren. Hvis CR-V trenger en ny radiator, kan du være i stand til å erstatte det selv. Her er hvordan du bytter radiator i 1996-2001 modell Honda CR-V. Du trenger
Resealable container
Replacement radiator slanger, om nødvendig
Replacement radiator
Motorkjølevæske
Vann
Vis flere instruksjoner
1 < p> Koble den negative batterikabelen, og være sikker på at tenningen er i "Av" eller ": ock"-posisjon før du begynner. Skru ut pluggen på bunnen av radiatoren pan og drenere væske inn i en forseglet beholder.
2

Fjern den øvre radiator slangen og nedre radiatorslange. Dette er en flott tid til å sjekke slanger, og hvis de er slitt, bytt dem. Hvis din Honda CR-V har en automatisk girkasse, fjerne automatgir kjøligere slanger.
3

Hekt viftemotor og fjerne de øvre radiator parentes og trekk forsiktig radiatoren opp og ut av motorrommet.
4

Ta av viften liksvøpet og andre deler som er koblet til radiatoren og koble dem opp til den nye radiatoren.
5

Installer ny radiator og Setet det sikkert på pads. Koble de andre komponentene i motsatt rekkefølge som de ble fjernet. Koble den negative batterikabelen.
6

Fyll radiatoren med en blanding av halve kjølevæske og halvparten destillert vann.
7

Start motoren og la den gå for en noen få minutter med radiatoren hetten for å slippe ut luft ut av systemet. Slå av motoren og toppen av radiatoren med kjølevæske blandingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69194.html

Previous:
Next:

kjølesystemer