Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Geo Tracker

For å holde Geo Tracker sin effektivitet, er det nødvendig å utføre periodiske vedlikeholdsoppgaver. Kontroll for kjølesystemet lekkasjer, for eksempel, kan bidra til å forhindre permanent skade på motoren. En måte å se etter lekkasjer er å undersøke området under der du vanligvis parkere Tracker for fersk kjølevæske lekkasjer. Denne enkle metoden er bare ett av flere, kan du bruke til å sjekke kjølesystemet lekkasjer. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av Geo Tracker , ta en lommelykt og bruke den til å inspisere radiator for lekkasjer. Se etter tegn på fersk kjølevæske, korrosjon og misfarging hvor som helst på radiatoren. Vær sikker på å sjekke undersiden og nederste delen av radiatoren for lekkasje, som det kunne ha påført skader fra steiner og veien rusk.
2

Kontroller slangene som kobler varmeren kjernen til motoren og motoren til radiatoren etter tegn på lekkasje. Den varme kjernen er bak motoren og nær frontruten. Sjekk disse slangene for svulmende, sprekker og splitting. Selv om noen skadde slanger viser ingen tegn til lekkasje, er det fortsatt en god idé å erstatte dem, som de til slutt vil begynne å lekke.
3

Sjekk vannpumpen og sitter tett for kjøling system lekkasjer. Vannpumpen på en Geo Tracker er bak motoren fan og sitter tett sikkert festes vannpumpen til motorblokken. Undersøke disse delene for fersk kjølevæske, misfarging eller korrosjon. Hvis det er tegn til lekkasje, vil du mest sannsynlig trenger å erstatte heller enn reparere vannpumpe eller sitter tett.
4

Fjern radiatorlokket og legge friske kjølevæske til innenfor en tomme av overfylte. Vær sikker på å sjekke den eksterne temperaturen på radiatoren før du tar av lokket. Aldri åpne en varm eller varm radiator, som det indre trykket kan føre til et utbrudd, noe som vil spy ut varm kjølevæske og brenne noen i nærheten.
5

Start motoren på Geo Tracker, setter oppvarming til høy og la den gå i ca 15 minutter, ta den med på en tur, hvis du foretrekker det. Slå av motoren og sjekke vannpumpen sitter tett, radiator og slanger for lekkasjer en gang til. Hvis du fortsatt ikke kan finne kilden til lekkasjen, så er det mest sannsynlig et internt kjølesystem problem, og du trenger å konsultere et kjølesystem spesialist for å identifisere og løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69183.html

Previous:
Next:

kjølesystemer