Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en 1998 Buick LeSabre

Radiator feil føre til overoppheting av motoren, kjølevæske lekker og noen ganger kan føre til problemer med overføringen. Radiatoren i 1998 Buick LeSabre er lett å erstatte - ingen motorkomponenter komme i veien, og blødning i systemet er en enkel prosess. De fleste auto-deler butikker vil bære erstatning radiatorer, men du kan få en bedre avtale fra en radiator butikk. Noen radiator butikker selger reparerte enheter til lavere priser og tilby en rabatt i bytte for dårlig radiator. Du trenger:
13 qt. renne panSocket wrenchSocket sett, metricPliersWrench sett, metrisk
Vis flere instruksjoner
en

tømme kjølevann inn i et avløp pan. Tappepluggen er på baksiden av radiatoren.
2

Fjern de øvre boltene fra kjølevifte. Et panel innehar toppen av radiatoren på plass. Fjerne det.
3

Koble fra alle klemmes kjølevæske linjer fra radiatoren ved å klemme tappene på klemmene med en tang og dra slangene gratis.
4 < p> Trekk ut den elektriske kontakten på kjøleviften. Skru overføring kjøligere linjer fra bunnen av radiator med en skiftenøkkel.
5

Trekk radiatoren opp og ut av motorrommet og unbolt og fjern kjølevifte. Installere viften på erstatning radiator og skyv radiatoren på plass. Koble til overføringslinjer, plugg i radiatoren og fest kjølevæskeslanger. Sett på øvre radiator dekselet og øvre fan bolter.
6

Bytt kjølevæske gjennom radiatorlokket og la lokket av. Slå på klimaanlegget og starte motoren. Motoren gå på tomgang til radiator slangen er varm. Dette betyr at termostaten er åpen. Rus motoren til 3000 RPM og la den tilbake til hvile minst fem ganger for å blø eventuell innestengt luft. Fyll opp radiatoren og sett på lokket. Når motoren er kald, fyller kjølevæske tank til "FULL COLD"-linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69621.html

Previous:
Next:

kjølesystemer