Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik feilsøker termostaten på en BMW 735I

Hvis du ikke er helt sikker på hvorfor din BMW 735I ikke er varme skikkelig, må du undersøke flere mulige årsaker for å diagnostisere problemet. Det er mulig at termostaten ikke fungerer som den skal, men det er også mulig at varmeren kjernen har sviktet eller at motoren må ha en kjølevæske skylle å presse ut slam. Med noen få system sjekker, er det mulig å rette opp eventuelle problemer som kan føre til at motoren ikke varme på en forsvarlig måte. Du trenger
Wrench
Replacement termostat
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og skru varmen og viften blåser på full guffe. La motoren ca 10 minutter å varme opp. Inspisere frontruten for en fettete tåke. Inspisere gulvbordene på passasjersiden av BMW for radiator væske. Hvis dette er tilfelle, vil hytta på bilen ikke varme opp og ventilene vil være blåser kaldt eller lunkent luft. Hvis du oppdager en fettete tåke på frontruten eller radiator væske på gulvbordene, ligger problemet med varmeren kjernen og ikke termostaten. Varmeren kjernen må skiftes ut eller repareres. Hvis dette ikke er tilfelle, og ingen tåke eller væske er funnet, er termostaten den sannsynlige problemet.
2

Fjern dekselet til termostaten og pop termostaten ut av inntak manifold hvis motoren har vært overoppheting . Sett dekselet tilbake på inntak og la motoren gå i omtrent 10 minutter. En termostat er utformet for å "fail safe". Dette betyr at termostaten vil mislykkes på en måte som gjør at motoren til å kjøre altfor kul og ikke for varmt. Hvis du fjerner termostaten fra motoren, vil det sikre at motoren vil kjøre kult fordi radiator væske ikke vil være begrenset på grunn av den manglende termostat. Hvis motoren fortsatt blir overopphetet, har inntaket manifold og /eller kjølevæske årer inne i motoren tett på grunn av slam buildup. Spyling av kjølesystemet på BMW skal løse overoppheting problemet. Siden en termostat koster bare noen få dollar, er det en god idé å installere en ny termostat i stedet for den gamle når du putter den tilbake i inntaket manifold.
3

Start motoren og tillate det å kjøre i 10 minutter. Skru varmen på høy og slå viften blåser på høy. Inspisere mengden varme blåser ut av ventilene. Hvis ingen varme eller svært lite varme blåser ut av bilen, og det er ingen væske på gulvbordene eller tåke, betyr det at termostaten har "sviktet safe", og termostaten må skiftes.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69499.html

Previous:
Next:

kjølesystemer