Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du fan clutch på en 2003 Suburban

Viften er montert på fronten av motoren i en 2003 Suburban svinger ved hjelp av roterende kraften i motoren. Denne vifte er montert til en clutch som holder viften roterer med en viss hastighet til enhver tid. Når clutchen går ut , vil viften fortsatt spinne , men det vil ikke kjøle så effektivt som det kunne. Skifte fan clutch krever et spesielt verktøy sett , men det kan gjøres på under 15 minutter . Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Fan clutch flytting verktøyet satt
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret . Unbolt øvre fan liksvøpet fra toppen av radiator support ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket . Løft den opp og ut av veien fra motoren .
2

Sett fan clutch fjerning verktøyet på to av mutrene som holder fan clutch til motoren skivene. Plasser viften clutch verktøyet slik at den holder de to mutrene fortsatt slik at du kan bruke en skiftenøkkel på mutteren som holder fan clutch på plass .
3

Sett fan clutch fastnøkkelen på hex head mutteren som holder fan clutch på plass mens du holder fan clutch flytting verktøyet i den andre hånden . Slå de to verktøyene mot hverandre så fan clutch skiftenøkkel svinger mot klokken , inntil fan clutch spinner ut av skivene . Løft viften clutch ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69542.html

Previous:
Next:

kjølesystemer