Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en O2 Sensor

Oksygen (O2) sensorer er deler av en bilmotor som regulerer drivstoff og luft levering basert på konsentrasjonen av oksygen funnet i avgassene spennende bilens eksos manifold. Sensoren sender et signal som indikerer lesing av tilstedeværende oksygen tilbake til bilens datamaskin, som i sin tur tilfører eller forringer brensel basert O2 lesing. Hvis du bilen kjører grov, mangler, eller har problemer med tomgangskjøring, kan en utslitt oksygen sensor være den skyldige. Heldigvis, endre en O2 sensor er lett å fikse, og en som kan utføres hvor som helst i bare et spørsmål om minutter. Du trenger
New O2 Sensor
O2 sensor socket
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

Pop bilens panser og finn O2 sensor på eksosmanifolden. Sensoren er koblet med et ledningsnett som fører tilbake gjennom brannmuren til bilens datamaskin.
2

Koble ledningsnettet fra oksygen sensor.
3

Fest O2 sensor kontakten til skralle og fjerne den gamle oksygen sensor med skiftenøkkelen. Det kan være vanskelig å bryte fri til å begynne med på grunn av korrosjon og /eller gjentatt oppvarming og avkjøling av metallet. Påfør konstant, bør jevnt trykk på skralle og sensoren bryte fri.
4

Sett den nye sensoren inn i inngangen hullet og skru den ned for hånd.
5

Bruk O2 sensor socket å stramme den nye sensoren ned og koble ledningsnettet.
6

Start bilen opp og vente til den når normal driftstemperatur (180-190 grader) før du tar det for en prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69284.html

Previous:
Next:

kjølesystemer