Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Bleed Air på en Ford Windstar Kjølevæske System

Når du skifter kjølevæske eller gjør noen reparasjoner til en Ford Windstar kjølesystem, kan du introdusere luft inn i systemet som må luftes ut for at det skal fungere ordentlig. Hvis luft blir tillatt å forbli i systemet, kan den fortrenge kjølevæske, hindrer kjølemiddel fra fjerning av varme fra motoren. Selv om det er aldri lurt å jobbe med et kjølesystem når motoren er varm eller varm, må du kjøre motoren en kort stund under denne prosedyren. Prøv ditt beste for å la bilen kjøle seg ned hvis nålen på temp måleren begynner å klatre. Du trenger
Kjølevæske
Destillert vann
gallon krukke
Vis flere instruksjoner
en

Mix kjølevæske og destillert vann like inn i en gallon jug.
2

Kjør motoren i noen minutter etter topping av kjølevæsken overflow tank og slår den av.
3

Løft panseret og åpne kjølevæske overløp flaske og fyll den til "Cold Fill"-linjen ved hjelp av en blanding av kjølevæske og destillert vann du opprettet i trinn en.
4

Kjør motoren igjen i flere minutter med flasken åpen. Mens motoren er i gang, slår den innvendige temperaturen innstillingen til varme slik at varmeapparatet blåser full guffe inn i kupéen. Fortsett denne til du merker kjølemiddelnivået går ned. Når dette skjer, slå av motoren igjen.
5

Åpne kjølevæske overflow flasken. Toppe kjølevæske igjen med kjølevæske og destillert vann blanding. Hvis du fortsatt føler at det er luft i systemet, går videre til trinn seks.
6

Drive bilen før den når full driftstemperatur og deretter parkere den og slå av motoren. Vent til motoren kjøles ned igjen, noe som kan ta opptil 12 timer, avhengig av omgivelsestemperaturen. Når motoren er kald, åpner overflow tank igjen og fylle den til "Cold Fill"-linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69408.html

Previous:
Next:

kjølesystemer