Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat på en Honda CRV

Når termostaten går dårlig i en Honda CRV, risikerer du å forårsake alvorlig skade på motoren hvis du ikke erstatte den. Skifte termostat er mye billigere og enklere enn å erstatte eller gjenoppbygge en motor som har blitt skadet av en ubrukelige kjølesystem. Hvis du noen gang har vært interessert i å vite hva som holder CRV motoren går i toppform, er jobben med å erstatte en termostat en god måte å komme i gang. Du trenger
Honda CRV termostat
Honda CRV termostat pakning
10 mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn termostathuset dekselet ved å spore radiatoren omslaget, som strekker seg fra toppen av radiatoren til den høyre side av motoren. Den CRV motoren er montert sidelengs, slik at høyre side vender mot radiatoren. Termostathuset er kombinert med radiator slangen.
2

Fjern boltene fra termostathuset dekselet med en 10 mm fastnøkkel. Trekk termostathuset opp og bort fra undersiden av motoren. La den være tilkoblet til radiator slangen, men skyve den ut til siden slik at du kan få tilgang til termostaten.
3

Trekk termostaten ut av motoren. Det er ikke boltet på plass, slik at det kan trekkes rett ut. Lokaliser termostathuset pakning på bunnen av motoren. Trekk den av og kast den.
4

Plasser en ny pakning på plass, og sette termostaten tilbake i CRV motoren. Være forsiktig med å få pakningen våt - som kan føre til en lekkasje
5

Place termostathuset dekselet tilbake på motoren, og skru den på plass.. Varm opp motoren, så sjekk for eventuelle lekkasjer. Hvis det er en lekkasje, stram til dekslet ned mer. Dette skal eliminere noen lekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69445.html

Previous:
Next:

kjølesystemer