Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat i en 2001 Impala

På en 2001 Chevrolet Impala, hjelper termostaten kontrollere flyten av kjølevæske inn i motoren. Når termostaten åpner, strømmer kjølevæsken fra radiatoren inn i motorblokken. Når termostaten pauser, kan det enten bryte åpne eller lukket. Hvis det er åpent, har kjølevæsken aldri en sjanse til å kjøle seg ned i radiatoren, forårsaker problemer med systemet. Hvis den er stengt, betyr kjølevæske ikke flyte riktig i det hele tatt. Reparasjonen er å erstatte termostat, som kan gjøres hjemme. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
pakning skrape
Replacement termostat kit
RTV sealant
50-50 ferdigblandet Dex -Cool kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøles helt. Deretter plasserer renne pannen under radiator. Åpne petcock i bunnen av radiatoren bruke hendene, og renne ut kjølevann.
2

Åpne panseret. Plassere termostaten på toppen av motoren, like til venstre for spjeldhuset. Unbolt toppen av bolig fra motoren ved bruk av 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter og løft av termostathuset med radiator slangen fortsatt festet. Løft ut den gamle termostaten og kast den, og deretter rengjøre begge sider av termostathuset med pakningen skrape.
3

Installer en ny termostat i motorblokk og plasser pakningen som følger med kit på toppen av det. Smør kantene på termostaten pakningen med et tynt lag av RTV sealant, deretter installere termostathuset med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter.
4

Åpne opp radiatorlokket og fylle radiator med 50-50 ferdigblandet Dex-Cool kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69490.html

Previous:
Next:

kjølesystemer