Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan fikse varmeapparatet i en Ford Expedition

En Ford Expedition varmeapparat som ikke ikke fungerer kan skape en rekke problemer med varmesystemet. Det største problemet er en dårlig varmeapparat kjerne, men erstatte det er en lang prosess som omfatter demontering av Expedition dashbordet. Det er andre tiltak du kan ta for å prøve å fikse varmesystemet først, spesielt hvis varmeren kjernen er ikke problemet. Du trenger:
ren beholder
skralle
Tenger
Motorkjølevæske
Trykkluft /fin kam
hageslange
skrutrekker
Gummi stykker
Heater Kjernen
holderne /O-ringer
Vis flere instruksjoner
Feilsøking System
en

Koble Expedition strømforsyning før du arbeider på varmesystemet ved å trekke den negative batteri kabel. Tøm kjølesystemet, fjerne tappepluggen på radiatoren og deretter motorblokken, la kjølevæsken hell i en ren beholder.
2

Inspiser alle rør og linjer i varmesystemet og erstatte noe som er sprukket, sprøtt eller lekker. Linjene er forbundet med raske koblingsbeslag, så trykker du på kranene å løslate dem. Bruk nye pakninger eller O-ringer når du kobler den nye slanger.
3

Skift termostaten hvis det sitter fast i enten åpen eller lukket stilling. For å fjerne den, fjerne alle slangene fra termostathuset med en skralle eller tang, koble den øvre montering hylle for servostyring reservoaret og fjerne festeboltene for termostathuset med skralle.
4

Bytt kjølevæske hvis den er gammel eller forurenset.
5

Rydd ut blader, insekter og annet rusk fra kondensatoren. Dette kan gjøres med en fin kam eller trykkluft.
6

Skyll ut varmeapparatet kjernen hvis en av varmeapparat slanger er kult. Slangene kobles i brannmuren og løpe vann fra en hageslange inn i kjernen gjennom åpningen. Hvis det fortsatt ingen varme sirkulasjon etter at du kobler slangene, koble fra slangene helt og skyll dem.
Heater Kjerne
7

Har aircondition-system utladet. Fordi du arbeider med kjølevæske inneholdt på et svært høyt trykk, må dette gjøres av en profesjonell hos en forhandler tjeneste butikk eller air condition butikk.
8

Fjern instrumentpanelet (dashboard) fra bilen . Med rattet i "Lock"-posisjon, lirke av alle sparkeplater, kick paneler, deksler og midtkonsoll. Koble fra alle bakken kabler og elektriske kontakter. Fjern kollisjonsputen på passasjersiden og lirk ut defroster grilles, og deretter fjerne alle skruer montering panelet og løft panelet ut med en assistent hjelp.
9

koble varmeapparatet slanger og fordamperen linjer på brannmuren ved klemme kontakter 'plast faner, og koble de åpne linjer med gummi. Koble den viktigste vakuum linje og fjerne dråpeutskilleren tube, som ser ut som et vakuumrør med en firkantet, stritter slutt.
10

Skru ut skruene som holder braketten over varmeren kjernen bolig og fjern braketten. Ta av varmeapparatet kjernen dekselet ved å fjerne sine skruer, trekk kjernen ut, slik at du ikke river skum materialet som omgir den.
11

Installer den nye varmeren kjernen i huset, noe som gjør at skummaterialet er intakt. Sett på lokket og braketten tilbake på kjernen og på nytt festeskruene.
12

Koble til alle linjene til brannmur, med nye holderne og O-ringer på kontaktene. Reinstallere hele instrumentpanelet, fylle på kjølevæske, koble til batteriet systemet og har klimaanlegget lades.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69303.html

Previous:
Next:

kjølesystemer