Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan reparere eller erstatte Termostat på en 1993 Chrysler Concorde

Termostaten på Concorde styrer kjølevæskestrømmen fra radiatoren til motoren. Over tid, mislykkes termostat og det enten som kleber seg åpne, noe som fører til over-kjøling av motoren, eller sitter fast stengt, noe som fører til overoppheting av motoren. Typiske tegn på en defekt termostat inkluderer en merkbar økning av temperaturmåleren på dashbordet. Eller, bare kald luft blåser når ovnen er på, har selv etter at bilen nådd normal driftstemperatur. Termostaten er ikke en del som kan repareres med noen få skruer, hvis det har blitt defekt, må den skiftes ut umiddelbart. Du trenger:
Socket-fastnøkkel sett
Kjølevæske dreneringspannen
Tenger
Flat-skrutrekker
Termostat med pakning
flaske vann
3/8-inch stasjonen momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

løsne og fjerne den negative batterikabelen fra sin post med en pipenøkkel. Plasser deretter kabelen vekk fra batteriet, motor, og noe annet metall det kan kontakte.
2

Slide kjølevæsken renne pannen under radiatoren på høyre side. Løsne drain-plugg i bunnen av radiatoren for hånd, ikke fullt ut fjerne tappepluggen. Tillate en fjerdedel av kjølevæsken renne ned i pannen, og deretter skru til bunnpluggen.
3

Følg toppen radiator slangen over til termostat-dekslet. Klem våren spenning klemme sammen med en tang, og trekk det tilbake på slangen fire inches. Fjern slangen fra huset ved å trekke det utover.
4

Fjern de to boltene som holder termostat-dekslet på plass med en pipenøkkel, og ta av dekselet. Løft termostat rett ut av inntak manifold og kast den.
Installasjon
5

Rengjør underlaget av termostathuset og rundt inntaket manifold. Bruk en flat skrutrekker til forsiktig skrape av eventuelle gjenværende delene av den gamle pakningen hvis det er nødvendig.
6

Fukt den nye termostaten pakningen med kaldt vann, og deretter plassere den på plass på inntaket manifold . Sett den nye termostaten, spring ned, til sin posisjon i manifold.
7

Plasser termostaten-dekslet tilbake på plass på manifolden. Deretter starter begge av trekkets festeboltene for hånd, for å sikre riktig gjenging. Still ditt 3/8-inch-drive momentnøkkel til 21 ft-lbs., Og helt sikre begge boltene på plass.
8

Koble den øverste radiator slange til termostat-dekslet, og deretter returnere våren spenning klemme til det opprinnelige posisjonen for å feste slangen.
9

Koble den negative batterikabelen tilbake til innlegget sitt, og stramme bolten inntil sikret. Riktig fylle opp kjølesystemet, deretter starte Concorde motoren og kontroller reparasjon for noen merkbare lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69572.html

Previous:
Next:

kjølesystemer