Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik feilsøker kjølesystemet i en Lincoln Navigator

Pinpoint problemer med kjølesystemet ved å forstå hvordan det fungerer. Enkelt sagt, samler kjølevæske varme når den passerer gjennom motoren og frigjør varme når den går i radiatoren. Kjøling enheter hovedsakelig sirkulere frostvæske, inneholder det eller kontrollere temperaturen. Feilsøke kjølesystemet i en Lincoln Navigator ved regelmessig inspeksjon av kjølesystemet enheter. Arbeid med en mekaniker for disse trinnene som gjelder for de fleste modell år. Instruksjoner
en

Sjekk din vannpumpe for lekkasjer. Vannpumpen holder kjølemiddel beveger seg gjennom motoren, radiator-og varmeapparat kjerne. En svak kjølevæske lukt eller flekker av frostvæske i henhold Navigator når parkert i korte perioder er tegn på en defekt vannpumpe.
2

Kontroller slanger for sprekker, kollapser, lekkasjer eller tørrhet. Dette omfatter øvre og nedre radiator slanger, varmeapparat og bypass slanger og manifold kjølevæskeslanger. Den øvre slanger måler ca 2-inches bred og bære kjølevann mellom radiator og motor. En skadet slange forårsaker problemer i kjølesystemet.
3

Se på kjølevæskenivået. Lav frostvæske resulterer i overoppheting og andre kjøling problemer. Med lave nivåer, legger kjølevæske blandingen til ekspansjonstanken reservoaret. Finn reservoaret på førersiden av motoren ved siden av bremsevæske reservoaret. Denne plasseringen gjelder 5.4L 4V V8-motor.
4

tappe kjølevæske og spyl systemet når pinpointing kjøling problemer. Avhending frostvæske riktig er like viktig som tapper det fordi den søte lukten av kjølevæske tiltrekker dyr og små barn. Inntar den giftige væsken kan være dødelig.
5

Undersøk radiatorlokket å se om det er defekt. En skadet cap kunne vise tegn til korrosjon. Spør en mekaniker til å bruke en spenning tester eller en adapter for å undersøke cap press rating og funksjon. Omgående erstatte en defekt cap.
6

Rydd opp foran radiatoren din. Smuss, steiner, løv og annet rusk suge inn finnene radiator din når du kjører noe som fører til overoppheting. Bruk en myk nylon børste, såpevann og en vannslange for å rense radiator foran.
7

Test termostaten for å se om det er stikker. En måte å identifisere en fast termostat er konstant lav temperatur avlesninger eller topper mellom høy og normal temperatur. Termostat, en fjærbelastet ventil som reagerer på kjølevæske temperaturer, sitter vanligvis inne i huset på motoren siden av den øvre radiator slangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69239.html

Previous:
Next:

kjølesystemer