Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

PT Cruiser Radiator Removal

Chrysler selskapet PT Cruiser bruker en one-rad, plast finned radiator utformet for å forhindre tidlig korrosjon. Older radiatorer brukte metall finner, igjennom Demontering av radiatoren fluidum passerte gjennom og ble avkjølt. The ulempe til disse radiatorer var at metallkontaktene finnene var utsatt for korrosjon, og radiatoren måtte bli renset, eller "rotted ut." The PT Cruiser 's plast finnene trenger ikke korrodere, men kan bli tilstoppet. Når dette skjer, ville den radiator må skiftes ut, siden en Tradisjonelle Cleaning smelte de plastikk finnene. Replacement begynner med fjerning. Avtapping den Radiator

Før drenering av radiator, tillate motoren tid til å kjøle, så varmt radiator fluid vil være under trykk innenfor den radiator og væsken kan lett brenne huden. Motsetning til de fleste radiatorer, hvor den radiator hetten er Plassert på toppen av i radiatoren, Er PT Cruiser 's radiator cap montert på toppen av motoren. Trace den øvre radiator slangen til motoren for å lokalisere den cap. Ta av radiator cap, deretter plassere en fangst pan på undersiden av radiator. I bunnen av den radiatoren; på fører-s side, er en enkelt plast vannavløp bolten. Fjerne denne bolt med en skiftenøkkel og tillate væsken å renne inn i fangsten pan. Selv om det ikke nødvendig, er det en god idé å reinstallere den drain pluggen inn i radiator for å unngå å miste det.


Frakobling av Radiator Slanger

The radiator har to store slanger , en på toppen av radiatoren og en på bunnen. Hver slange er sikret til radiatoren,, og til motorens, med en slangeklemme. Fordi den radiator og ikke den motoren vil bli fjernet, er det ikke nødvendig å koble de to slangene fra motoren. Den øvre radiatorslange er jo lettere av de to slangene slik at eventuelle siden det er lett tilgjengelig. Den nedre radiator slangen må nås fra under kjøretøyet. For sikkerhet formål, heve bilen med et gulv jack og senk den bort på jack står før klatring under bilen. Hver slange er sikret til radiatoren med en slangeklemme. En gang den klemme er løsnet med en skrutrekker, trekk hver slange off den radiator.



Frakobling av Fan Assembly

The fan forsamlingen består av de viftebladene, viftens elektriske motor og viften shroud. Disse tre komponentene er alle del av en enkelt montering, noe som betyr at komponentene ikke blir fjernet separat. Fordi den viftemodulen holdes på plass mot i radiatoren, bør skifte viftemotoren være frakoblet første som skriver for å unngå eventuelle skader til ledningsnett fra vekten av den radiator én gang det er fjernet. Motoren er lokalisert i sentrum for til viftebladene. The kabling at Forsyner motoriske utganger fra den førerens side av motoren. Trace ledningene starter på den motor inntil en plast elektriske tilkobling er nådd. Knip de to sidene av forbindelsen og trekk de to tilkoblingsmetodene stykker hverandre for å frakoble motor.

The fan forsamlingen seg selv festes til radiator med seks bolter. To bolter følger plassert på toppen av forsamlingen, ligger ett bolt lokalisert på hver side og de gjenværende to boltene befinner på bunnen av i sammenstillingen. Med boltene fjernet, kan viften forsamlingen bli trukket bort fra radiatoren og ut av motorrommet.


Frakobling de Transmission Lines og Fjerne Radiator

Med den vifte montering og den radiator slanger ute av er unnagjort, kan de to overføringskanaler kjøligere linjer som finnes nederst av radiatoren bli fjernet. Legg merke til at en gang linjene er fjernet faller en liten mengde av overføring væske sannsynlig dryppe ut av linjene og ut av radiatoren, så den fangbrettet bør plasseres på undersiden i linene. Linjene feste til den radiatoren med en integrert mutter. Disse linjene er lett bøyd og dyre å erstatte, og burde ikke den kobles fra med en vanlig skiftenøkkel. I stedet, bruk en flare-nut skiftenøkkel. Endelig er, blir den radiator i seg selv avholdes innen motoren bay med Anmeldelser for 12. bolter, seks på hver side. Fjern boltene og trekk den radiator ut av motoren bay.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69471.html

Previous:
Next:

kjølesystemer