Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en VW Beetle

For å holde VW Beetle fungerer som det skal, er det periodiske inspeksjoner for å utføre, herunder sjekke kjølesystemet for lekkasjer. Avkall disse inspeksjonene kan resultere i alvorlige langsiktige skader på kjølesystemet og motoren din. Hvis, derimot, er VW Beetle en 1997-modell eller eldre, har det en åpen motorens kjølesystem og kjøling lekkasjer er umulig, så det er ingen radiator eller kjølevæske stede. Disse retningene gjelder for den "nye" Beetle bare. Du trenger
Kjølevæske
Lommelykt
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Flytt VW Beetle fra sin vanlige parkeringsplass og inspisere området under. Vanligvis hvis det er en lekkasje, vil kjølevæsken renne ned på bakken. Kjølevæske er lyse i fargen, vanligvis grønn eller oransje, så det er lett å få øye på bakken.
2

Åpne panseret på VW Beetle og sjekke radiator slanger for eventuelle sprekker, buler eller deler . Disse slangene er laget hovedsakelig av gummi, noe som gjør dem spesielt utsatt for lekkasjer. Vanligvis lekkasjer fra slangene er merkbar som du kan se lekkasjer eller skader på slangene. Men noen ganger er det små hull og klype lekkasjer som bare vises når slangene blir varm og utvide under drift av bilen.
3

Sjekk vannpumpen, som står bak radiator og vedlagte til fronten av motoren, for tegn på lekkasje. Kontroller pakningen eller O-ringen som forbinder vannpumpen til motoren. Hvis det er noen lekkasje rundt vannpumpen, vil det være misfarging, korrosjon eller synlig kjølevæske stede.
4

Inspiser alle synlige områder av radiator med en lommelykt. Pass på å sjekke de øvre og nedre radiator slanger for en sikker tilkobling. Noen ganger er disse slangene kan løsne på grunn av motorens vibrasjoner. Undersiden av radiator kan også ha skader fra steiner og veien rusk som treffer under radiator.
5

Vri radiatorlokket en full sving og skritt tilbake. Deretter fjerne radiatorlokket. Legg mer kjølevæske før radiatoren er i ferd med å renne over.
6

Start motoren på VW Beetle og setter oppvarming til høy. Tillate det å kjøre som dette i ca 15 minutter.
7

Slå av motoren og kontroller bildeler fra forrige trinn for lekkasje. Hvis du fortsatt ikke finne noen lekkasjer, men kjølevæskenivået gikk ned, kan lekkasjen være intern. I dette tilfellet må du ta bilen til et kjølesystem spesialist for videre overvåkning og diagnose.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69164.html

Previous:
Next:

kjølesystemer