Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan tilbakespyle kjøleanlegg

En backflush er en vanlig måte å rense ut bilens kjølesystem. Denne prosessen er ofte gjort for å fjerne eventuelle kjølevæske eller frostvæske som kan fremdeles gjenstår etter at radiatoren er drenert. Du trenger
Backflush kit
Kniv
plast container
hageslange
Kaldt vann
frostvæske eller kjølevæske
Vis mer Instruksjoner

en

backflush kjøleanlegg ved å kjøpe en backflush kit på en lokal auto deler butikken. En backflush kit inneholder plast T-rør, en tilbakestrømming forebygging koblingsstengene og en plast splash tube.
2

La motoren avkjøles helt før du åpner radiatorlokket eller kobler fra noen slanger.


3

Skjær varmeren inntaksslangen med et verktøy kniv. Dette er den slange som går langs brannveggen fra radiatoren til forsiden av motoren. Det er vanligvis på førersiden av motorrommet.
4

Installer T-røret fra tilbakespylingsledningen kit som passer varmeren inntaksslangen. Bruk slangeklemmer som kobler tilførselsslangen til motoren for å stramme T-rør godt.
5

Fjern radiatorlokket og installere splash røret fra backflush kit. Det skal klikke rett på plass og danner en forsegling.
6

Installer tilbakestrømming forebygging kopling fra tilbakespylingsledningen kit til enden av en hageslange. Hekte den andre enden av slangen til en kran. Deretter kobler tilbakestrømming forebygging koplingene til T-røret du nettopp har installert på enden av varmeren inntaksslangen.
7

Tøm radiator ved å åpne radiator plugg i bunnen av varmespolene av kjøleanlegg. Bruk en plastbeholder for å samle opp væske.
8

Koble varmeren inntaksslangen til motoren med den gjenværende åpningen av T-rør.
9

Start motoren av bilen og slå ovnen på høy.
10

Slå på kranen av hageslangen. Innen et par sekunder, bør du begynne å se radiator væske strømme ut av plasten. Det kan være lurt å bruke en annen plastboks for å fange væsken til rent vann kommer ut.
11

Slå av motoren.
12

Slå av vannkranen og kople hageslangen fra koblingen.
13

Fjern plastdekselet splash slangen fra toppen av radiatoren.
14

La vannet helt avløp fra kjølesystemet. Lukk radiator plugg i bunnen av ovnen kjernen.
15

Tett T-rør med hetten som følger med settet og fyll radiator med kjølevæske eller frostvæske.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69133.html

Previous:
Next:

kjølesystemer