Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik kontrollerer du Termostat av 1992 Ford Bronco

Hvis motoren din ser ut til å være rennende varmt den generelle skyldige er vanligvis termostaten. Denne artikkelen vil tillate deg å feilsøke hvorvidt termostaten er den skyldige av din over oppvarmet motor. Du trenger:
Mechanics hansker
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Check your kjølevæske nivå først, før du klandre termostaten for motoren din oppvarming problemet. Før du slår av motoren på kikk på kjølevæske nivå. Kontroller at kjølevæsken er på streken for en kald motor. Hvis ikke fyller kjølevæske til "Cool-strek."
2

Drei motoren og se motoren temperaturmåleren. Hvis motoren tar evigheter å varme opp, kan termostaten være i helt åpen stilling og fast der. Slå av motoren og sett på termostaten.
3

Slå av motoren hvis motoren temperaturmåleren er super hot. Bruke hånden sjekk den øvre radiator slangen. Hvis den øvre radiator slangen er stein kald betyr det at ingen kjølevæske strømmer, og motoren er overopphetet. Derfor termostaten er fast i lukket stilling. Skift termostaten.
4

Slå av motoren på igjen etter at alle erstatninger er gjort. Kontroller motoren temperaturmåleren sikre motoren går på vanlig band. Etter at du har sørget for dette, slå av motoren.
5

Sjekk din øvre radiator slangen. Hvis den øvre radiator slangen er varmt, betyr at kjølevæsken strømmer inn i motoren holde den kjølig og termostaten er åpen på den riktige innstillingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69143.html

Previous:
Next:

kjølesystemer