Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Bunnpannepakninger i en Mercury Cougar

Hvis du eier en Mercury Cougar, oljeskift pan pakningen er ikke noe du trenger å gjøre for ofte. Bunnpanne pakninger tendens til å vare veldig lenge, men hvis du merker at oljen lekker fra bunnen av bilen, det er en endring som en utslitt bunnpanne pakning kan være å klandre. Som de fleste Mercury Cougars, modeller produsert mellom 1999 og 2000 krever løfte motoren for å skifte olje pan pakning. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Engine støtte enhet
Wrench
Engine renere
silikon sealer
Passende erstatning pakning
passende mengde SAE5W-20 motorolje

Vis flere instruksjoner
en

Fjern tappepluggen på bunnpannen, la oljen renne ut i avløpet pannen og fjerne oljefilteret. Pass på bunnpannen har helt utladet, og sett bunnpluggen. Fest en motor støtte enhet i forberedelse til å løfte motoren.
2

Koble den negative batterikabelen og bruke en fastnøkkel til å fjerne skivene skjermen på vannpumpe, braketten til eksosrøret, crossover rør og varmeskjold , bakre plate på nedre motor, senter bolter på venstre og høyre motor støtte isolator og foran motoren støtte parentes. Før du fjerner motoren støttebraketten, og merk plasseringen.
3

Hev motoren høyt nok til å få tilgang til bunnpannen og ta kjelen. Forsiktig skrape av den gamle pakningen og tørk av overflaten med motoren renere.
4

Sett en tynn linje av silikon til området der bunnpannen tiltrer foran motordeksel og lavere motorblokk.

5

Påfør en ny pakning og feste bunnpannen. På en 1999 Mercury Cougar, bør boltene strammes til 15-22 fot pounds og boltene på transaksel saken skal trekkes til 25-34 fot pounds. Senk bakre plate på baksiden motor.
6

Nedre motoren tilbake på plass svært nøye og erstatte komponenter som er beskrevet ovenfor i motsatt rekkefølge. Avslutt med å koble den negative batterikabelen.
7

Fyll motoren med ny olje. Mercury forteller at SAE5W-20 motor olje er best for en 1999 Mercury Cougar. Sjekk med en peilepinnen for å være sikker på at du har lagt riktig beløp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69214.html

Previous:
Next:

kjølesystemer