Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en termostat i en Pick Up

Termostaten er montert på motoren på pickup din regulerer kjølevæske kjører mellom motor og radiator. Når termostaten slutter å virke, kan motoren overopphetes, noe som kan føre til alvorlige skader på hodet og motorblokken. Før problemet blir dårlig, må du bytte termostaten med en ny. Alle pickups har ulike motorer og termostat oppsett, men de har også mange likheter. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2006 Chevrolet Silverado halvt tonn pickup, men fremgangsmåten er lik for andre modeller av pickup også. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket satt
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske
Replacement termostat
Replacement termostat pakning
Show Mer Instruksjoner
en

La motoren avkjøles i flere timer. Skyv et avløp pan under radiatoren på fronten av lastebilen. Åpne petcock på bunnen av radiatoren og tapp ut ca en liter kjølevæske.
2

Finn termostat på motoren, som er der den øvre radiator slangen kobles til toppen av motorblokken . Unbolt termostathuset fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Løft boliger ut av motoren og ta ut termostat og pakning.
3

Sett erstatning termostaten i huset og installere en ny pakning. Bolt det på plass med 3/8-inch skralle og socket. Åpne radiatorlokket og fylle opp radiatoren med 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske. Installere radiator cap.
4

Slå på lastebilen. Skru varmen kontrollene til høyeste varme, med viften på høyeste stilling. La bilen kjøres i 15 minutter, og slå den av og la den sitte i 30 minutter, slik at radiatoren kan kjøle seg ned. Åpne radiatorlokket og topp det hele med ferdig fortynnet kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69630.html

Previous:
Next:

kjølesystemer