Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte kjølevæskebeholderen i en Chevy Camaro

The kjølevæskebeholderen i en Chevy Camaro er vanligvis kalles en kjølevæske overflow tank. Før du bestemmer at det er en lekkasje i overløp tanken og den må endres, kjøleveske nivået i tanken. Chevy Camaro er kjent for problemer med kjølevæske sensor. En dårlig kjølemiddelføleren fører til at kjølevæske lys for å komme på selv om bilen ikke trenger væske. Instruksjoner
en

Kontroller nivået av kjølevann i overflow tank for å være sikker på at tanken har et problem. Hvis kjølevæske lyser og nivået i tanken er greit, prøve å trekke ut kjølemiddelføleren å se om lyset går av. Hvis lyset slukker når sensoren er koblet fra, skift ut sensoren i stedet for overflow tank.
2

Finn slangen på kjølevæske overflow tank som festes til radiator under radiator cap, hvis tanken er dårlig og må byttes ut. Fjern slangen fra radiatoren og deretter fjerne stopperne holder tanken på plass. Fjern tanken fra bilen.
3

Tøm kjølevæske overflow tank på noe kjølevæske inne. Hell væsken i en egnet beholder og kast riktig.
4

Fjern slangen fra den gamle tanken og installere det på den nye overflow tank. Sett den nye tanken inn i bilen der du fjernet den gamle.
5

Sikre den nye tanken på plass med holderne. Deretter fester den andre enden av slangen tilbake på radiatoren.
6

Ta hetten av av radiatoren og sjekke nivået av kjølevann innsiden av radiatoren. Avrunde av væsken å bringe nivået opp til radiatoren halsen, eventuelt deretter re-cap radiatoren.
7

Fyll det nye overflow tank med nok kjølevæske å bringe nivået opp til linjen angitt på tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69172.html

Previous:
Next:

kjølesystemer