Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Radiator i en 1998 Jeep

Radiatoren i 1998 Jeep fungerer som en varmeveksler, sirkulerer kjølig luft rundt tynne rør som frakter varmt kjølevann fra motoren. Bygging og plassering av radiatoren gjør det utsatt for skader fra vei rusk eller andre gjenstander. Bytte radiator med en ny enhet vil tillate motoren å kjøre kjøligere. Hvis radiatoren lekker, vil det fortsette å bli verre hvis du ikke erstatte den. En ny radiator er tilgjengelig fra de fleste auto deler forhandlere. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Flat skrutrekker
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Jeep din og finn radiator cap på toppen av radiator. Ta av lokket og sett det til side. Plasser en stor, ren renne pannen under passasjersiden av radiatoren, rett under sluket petcock på undersiden av radiatoren.
2

Åpne radiator avløp petcock og la kjølevæsken renne ned i panorere. Flytt opp til motorrommet, og med en flat skrutrekker og løsne slangeklemmen på den øvre radiator slangen der den festes til radiatoren. Skyv slangen til en side så det er ute av veien.
3

Flytt til bunnen av radiatoren og ta med en skiftenøkkel de to kjøling linjer for overføring at tråden inn den nederste tank av radiatoren. Hvis Jeep har en manuell girkasse, vil disse linjene ikke være der.
4

Fjern den nedre radiator slangen etter å løsne slangeklemmen på radiatoren enden av slangen med en flat skrutrekker. Skyv slangen til side. Finn ledningsnett som plugges inn elektrisk vifte på radiatoren. Trykk ned låsetappen på kontakten og skille de to halvdelene.
5

Finn og fjern de to festeboltene på radiatoren med en stuss og skralle. Det er en på hver side av radiatoren nær toppen. Sett boltene til side for å bruke når du installerer ny radiator.
6

tak i radiator med en hånd på hver side og trekke den rett opp og ut av motorrommet. Finn de fire festeboltene som holder elektrisk vifte og deksel på radiatoren. Fjern boltene med en stuss og skralle, deretter fjerne viften og liksvøpet fra radiatoren.
7

Monter viften og dekslet på den nye radiatoren. Deretter plasserer den nye radiatoren i motorrommet, skyve den inn fra toppen mens justering styrepinnene på bunnen av radiatoren med holder i rammen tverrbjelke under radiatoren.
8

Monter boltene fra den opprinnelige radiator inn i det nye radiator og stram dem med en stuss og skralle. Koble den nedre radiator slangen til radiator og stram slangeklemmen med en flat skrutrekker. Hvis Jeep har en automatisk girkasse, kobler kjøling linjer fra overføring i de gjengede hullene i den nedre tanken av radiatoren og stram dem med en skiftenøkkel.
9

Monter den øvre radiator slangen på radiator og stram slangeklemmen med en flat skrutrekker. Fyll radiatoren med kjølevæske og starte motoren, slik at det å kjøre til den når normal driftstemperatur. Fortsett å legge kjølevæske nivået synker, deretter erstatte radiator cap. Lukk panseret av jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69553.html

Previous:
Next:

kjølesystemer