Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Symptomer på en sprukket toppakning i en Chevrolet Vortex

En sprukket toppakning i en Chevrolet Vortex kan stave problemer for bileieren. Toppakning holder kjølevæske, eller frostvæske, i radiatoren, og hvis det lekker, kan det føre til at kjøretøyet skal overopphetes og forurense oljen. Dette kan være en svært kostbar reparasjon på grunn av vanskeligheter med å få tilgang til toppakning. Avgjøre om bilens problem er faktisk en sprukket toppakning kan bidra til å spare bileieren mye penger i unødvendig arbeid og reparasjoner. Kjølevæske tap
p Hvis det er et plutselig fall i kjølevæske nivåer, kan det være et problem med toppakning i Chevy Vortex. Kjølevæske kan lekke ut av en sprukket toppakning og enten gå gjennom eksosanlegget på bilen eller det kan komme inn stempler og veivhus.
Søte lukter eksos

En søt lukt kommer fra Vortex sitt eksossystem kan også indikere en sprukket toppakning. Dette er på grunn av kjølevæsken varmes deretter fordampe ut i luften. Denne dampen ikke forsvinner ikke, som andre damp, som det er blandet med frostvæske.
Milkshake i Engine

I en Chevrolet Vortex med en sprakk toppakning, kan frostvæsken blande seg med oljen i veivakselen. Hvis dette skjer, vil virkningen av stemplene piske disse to stoffene inn i en tykk, olje milkshake som har en tendens til å være brun i fargen og veldig skummende. Bevis på dette kan bli funnet i oljetanken eller, i ekstreme tilfeller, over motoren.
Engine Overoppheting

I tilfelle av en sprukket toppakning, kjølevæsken er ikke i stand til å redusere varmen i motoren. Dette kan resultere i at motoren går varmere enn det burde, og føre til ytterligere skade på motoren, inkludert stempler, svinghjul og starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69552.html

Previous:
Next:

kjølesystemer