Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Oldsmobile Alero

Noen vise hva som er under panseret som fremmed territorium, men litt kunnskap kan lindre dette pågripelse. Den grunnleggende handling ute på bakken av din vanlige parkeringsplass er en måte å sjekke for kjølesystem lekkasjer i din Oldsmobile Alero. Inspisere bilen for lekkasjer er nødvendig og kan spare deg for penger og hodepine i fremtiden. Instruksjoner
en

Åpne panseret, ta en lommelykt og sjekk hele radiator for lekkasjer. Se etter misfarging, friske eller korrosjon, som er sikre tegn på lekkasje. Inspisere undersiden av radiator, som steiner og veien rusk kan skade den under normal drift.
2

Inspiser vannpumpe og sitter tett etter tegn på lekkasje. Vannpumpen er mellom radiatoren og motoren. Pakningen tetningen sikrer forbindelsen mellom vannpumpen og motorblokken. Se etter rust eller misfarging på disse auto deler.
3

Sjekk slangene som kobler radiator til motoren og motoren til varmeapparatet kjernen. Undersøke slangene buler, sprekker og splitting. Se nøye på de stedene hvor slangene kobles til ulike kjølesystem deler. Siden disse slangene er gummi kompositt, de er svært utsatt for lekkasje.
4

radiatorlokket av og legge friske kjølevæske. Sjekk at radiatoren er kjølig å ta på før du prøver å åpne den. Vri lokket en hel omdreining, sikkerhetskopiere, vent et minutt eller to og fjern radiatorlokket helt. Radiatoren kan ha indre trykk, noe som kan føre til et utbrudd som vil alvorlig brenne noen i området, hvis du ikke er forsiktig.
5

Slå på motoren på Oldsmobile Alero med varmeren innstilling på høy. La bilen kjøres som dette i ca 15 minutter.
6

Slå av motoren på Oldsmobile Alero og sjekke slanger, vannpumpe, pakning segl og radiator enda en gang for lekkasjer. Hvis du fortsatt ikke kan finne kilden, ta bilen til et kjølesystem spesialist for å se etter interne lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69187.html

Previous:
Next:

kjølesystemer