Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Ford Taurus

Opprinnelig introdusert for produksjon i 1986, Ford Taurus introduserte konseptet med en mellomstor sedan til den amerikanske offentlighet. Men det var rundt denne tiden at de fleste bilprodusenter byttet til en lett plast og aluminium i sine radiatorer. Til slutt må du kanskje erstatte et ødelagt eller lekk radiator i Tyren. Den gode nyheten er at du kan gjøre dette selv i noen timer. Du trenger
Ramper og bukker
Phillips og flatt hode skrutrekkere
Beholder for brukt kjølevæske
Crescent skiftenøkler eller Ford frakobling verktøy T82L-9500-AH
Sexkantmutter skrutrekkere
Ny radiator
Flush behandling
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Drive din Ford Taurus opp et sett med ramper bort på et par bukker, hvis det er en 1996 modell eller nyere. Fjern den nedre splash skjold. For 1986 gjennom 1995-modellene, kan du fjerne alle nødvendige komponenter ovenfra.
2

Begynn med å koble fra minuspolen og drenering radiatoren i en transportabel beholder. Åpne plast draincock på nedre baksiden av radiatoren og knekke radiator cap.
3

Fjern overflow røret fra kjølevæske utvinning flaske og koble den fra radiator. På SHO modell motorer, fjern recovery flasken også. Neste skru likkledet og fjerne det fra klemmene. Koble fra ledningene til viftemotoren, og ta ut viften montering og likkledet i ett stykke.
4

Klem slangeklemme endene sammen på radiatoren side, og fjerne det øvre og nedre slanger. For automatiske drivlinjekonstruksjoner modeller, bruk enten den egendefinerte Ford koble verktøyet T82L-9500-AH eller to halvmåne fastnøkkel til å fjerne overføring kjølevæske linjer.
5

Koble fra radiator støtter. 1986 gjennom 1992-modellene vil ha to øverste festeskruene til 3,0 liter og SHO motorer. 3,8 liters motorer vil ha to førersiden hex nøtter og to passasjersiden skruer. Alle andre modeller har enten de øvre skruene eller kombinasjon av høyre hånd hex nøtter og venstre hånd skruer.
6

Vipp radiator bakover mot motoren og løft den ut. Monter den nye radiatoren i støtte og erstatte støtte skruer og muttere. Fest slangene og ledninger i omvendt rekkefølge.
7

Skyll ny radiator med enten vann eller et kommersielt flush behandling. Koble batteripolene og sett på kjølevæske og la motoren gå på tomgang i 5 til 10 minutter med varmeapparatet på og radiator cap fjernet. Toppen av kjølevæsken som er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69171.html

Previous:
Next:

kjølesystemer