Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hva er hensikten med en bil Radiator?

Når en intern-combustion (gass) bilmotoren går, utgivelser det varme forårsaket av forbrenning. Biler krever en radiator for å kjøle motoren ned. Uten et fungerende radiator bilmotoren kan overopphetes, ødelegge motoren. Funksjon

En bil radiator er en varmeveksler. I henhold til bilen deler hjørne nettsted, oppnås dette ved å tvinge en væske inn i kanalene i motorblokken. Varmen fra motorblokken overfører til den væske, som strømmer inn i radiatoren. Radiatoren sprer væsken og kjøler den med luft. Luften tar varmen at væsken tok fra motorblokken.
Egenskaper

Væsken pumpes gjennom en radiator er sammensatt av etylenglykol og vann. Radiatoren selv er en aluminiums-boks består av tynne rør som spre væsken og rute den fra den ene side av radiatoren til den andre. Væsken strømmer inn en slange og tilbake til motoren.

Fordelene

En radiator er den viktigste delen av en bil motorens kjølesystem, rapporterer Bil elendige nettside. Dette forhindrer bilen fra å pådra seg varme-relaterte skader.
Vedlikehold
p Som med andre bildeler, bør radiatorer inspiseres hver gang bilen er på service. Andre komponenter, som for eksempel termostat og slanger, kan påvirke radiator evne til å kjøle motoren hvis de feil.
Replacement

Radiatorer ikke krever regelmessig utskifting. Imidlertid kan en lekk slange, en rust flekk eller et pinhole skade radiatoren, noe som resulterer i rask erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69458.html

Previous:
Next:

kjølesystemer