Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Termostat på en Hyundai Accent

Hyundai er et sørkoreansk bilprodusent som har vært shipping biler til Nord-Amerika siden midten av 1980-tallet. Hyundai begynner å montere Ford biler på lisens i slutten av 1960. Hyundai begynte å lage sin egen bil, Pony, i 1976. Den Accent ble innført i 1995 og erstattet Excel, som hadde eksistert siden 1985. Termostaten i Accent din er en del av kjølesystemet. Når du motoren er kald, forblir termostat lukket slik at motoren skal varme opp raskere. Når motoren varmes opp til driftstemperatur, åpner termostaten opp og kjølevæsken sirkulerer om radiator å holde motoren fra overoppheting. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Tenger
Philips skrutrekker
Metric socket sett
Skralle
Flat skrutrekker
pakning skrape
Termostat pakning
Replacement termostat
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Accent din og la motoren avkjøles.
2

Plasser en ren renne pan under radiatoren. Snu radiatoren tappekranen i mot klokka med en tang. La kjølevæsken renne helt fra radiatoren i pannen. Lukk tappekranen i klokkens retning og trekk til med tang. Ikke stram ventilen som plast radiator tank kan bli skadet.
3

Finn den øvre radiator slangen og spore den fra toppen av radiatoren til termostathuset på motoren blokkere. Løsne slangeklemme på den øvre radiator slangen på termostaten med en Philips skrutrekker. Trekk slangen fra termostat med en vridende bevegelse for å løsne den fra huset om nødvendig.
4

Fjern de to termostathus festeboltene med en socket og skralle slått i mot klokka. Plasser boltene til side. Lirke bolig forsiktig opp med en flat skrutrekker. Nå lirke termostaten ut av huset, betaler oppmerksomhet til hvorvidt kjegle er vendt oppover eller nedover.
5

Rengjør termostat underlaget, samt termostathuset, av gammelt lim rester med en pakning skrape. Plasser en ny termostat pakning over monteringsflaten på motorblokken. Sett en ny termostat i blokken i samme retning som den gamle termostaten. Plasser termostathuset tilbake over termostat og stram festeskruene med en socket og skralle.
6

Åpne radiatorlokket og plasser en trakt i åpningen. Sakte hell kjølevæske fra dreneringspannen inn i radiatoren. Fjern trakten og erstatte radiator cap. Lukk panseret.
7

Kontroller kjølevæske etter at bilen har vært kjørt en gang og avkjøles. Legg Kjølevæske å bringe nivået opp til full-merket, om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69557.html

Previous:
Next:

kjølesystemer