Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat på 1994 Nissan Maxima

The Maxima er Nissans flaggskip sedan, og har blitt solgt i USA siden 1981. For 1994 årsmodell, ble Nissan Maxima utstyrt med en 3,0 L V-6 motor, designet og bygget i Japan. Maxima V-6 har en tradisjonell kjølesystem og bruker en termostat for å bidra til å overvåke motorens driftstemperatur. Endre termostaten i 1994 Maxima er enklere enn i noen biler, men er fortsatt en utfordring generelt. Termostat erstatning anbefales for mekanisk tilbøyelig eiere. Du trenger:
Tenger
Drensvannsoppsamler
Stikknøkkel
Hånd håndkle
Replacement termostat
Flytende pakning fugemasse
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Park din Maxima på flat mark, uten distraksjon. Samle alle verktøyene som trengs og la motoren avkjøles i ca 30 minutter før du begynner prosedyren. Koble den negative batterikabelen.
2

Plasser renne pannen under radiatoren og ta ut radiator bunnpluggen. La kjølevæsken helt avløp fra systemet. Hold kjølevæske unna barn og dyr, det er meget giftig
3

Finn termostathuset rett over vannpumpen.. Maxima termostathus er på forsiden av motoren bay for enkel tilgang. Bruk tang til å fjerne klemmene som holder vannslange koblet til termostathuset. Cap åpne enden av slangen av, for å unngå forurensning.
4

Fjern de tre boltene på termostathuset å fjerne det. Trekk den gamle termostaten ut og kast. Prep kontaktområdet ved å rense den grundig med et tørt håndkle.
5

Prep termostathuset ved å bruke en liten mengde flytende pakning fugemasse til kontaktinformasjon kantene av boliger. Plasser termostaten i mount sin, i passende stilling. Sett på termostathuset og løst skru boltene for hånd.
6

Bruk momentnøkkel til å stramme termostathuset boltene til mellom 12 og 15 fot-pounds av dreiemoment. Dette er det viktigste trinnet for riktig installasjon termostat. Når du har strammet alle boltene, dobbeltsjekke dreiemoment nivå av hver.
7

Koble vannslangen til termostathuset. Ikke glem å feste klemme for riktig montering. Fyll opp kjølesystemet og koble den negative batterikabelen. Start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69320.html

Previous:
Next:

kjølesystemer