Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Gjør det selv Refill Auto kjølemiddel

Lade opp et bilens air conditioner er best overlatt til en lisensiert profesjonell. Hvis du skal gjøre det selv, kan du kun bruke R134a kjølemiddel med mindre bilen ble laget tidligere enn 1995. I slike tilfeller har en lisensiert mekaniker ettermontere at bilens system å ta R134a, fordi den eldre R12 kjølemediet den bruker er svært sjeldne og dyre. Også, vernebriller under lading systemet og ikke får noen av kjølevæsken på huden din. Sørge for at kun den kan for største damp går inn i systemet, og ikke væsken. Koble til Canister

Finn tjenesten beslag for bilens klimaanlegg. Det vil være en lav side montering rundt sugeslangen linje som går fra akkumulatoren til kompressoren, den høye siden beslaget på linjen går fra kompressoren til kondensatoren. Koble en lade tjeneste slangen og ventilen til kjølemediet kan. Først slår ventilen på så det punkterer toppen av kan, sakte slå den ut igjen før det er en liten bit av kjølemediet vapor i slangen som har hjulpet blåse luften ut. Når kjølemiddelet er i slangen, stenge ventilen til å holde fra å miste kjølemiddel. Når ventilen er lukket, bør du umiddelbart koble slangen til den lave siden montering på AC-systemet. Den høye siden montering er for farlig å koble til på grunn av høyt trykk, det er sannsynlig designet for å ikke passe slangen som en forholdsregel. Med det kan og slangen tilkoblet, hold kan oppreist for å hindre at kjølemiddel væsken fra å komme i slangen. Nå feste en høy trykkmåler med den høye siden montering.
Lade System
p Med kjølemediet beholderen og manometer tilkoblet, må du nå en annen person til å snu på bilen fra innsiden og slå klimaanlegget opp til høyeste innstilling. Når du åpner ventilen på tjenesten slangen, vil kjølemediet damp strømme inn i AC-systemet. Personen inne i bilen skal nå kjenne luften fra ventilene blir kjøligere. Se lesing på høy trykkmåler som systemet kostnader. Når lesing er mellom 225 og 250 PSI (pounds per kvadrattomme), stenge ventilen på slangen. Pass på at den er helt lukket før du kobler fra slangen fra lav montering, deretter koble måleren fra high montering. Erstatte caps på begge beslag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69321.html

Previous:
Next:

kjølesystemer