Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat på en '94 Camaro

The 1994 Camaro så mange forbedringer, som for eksempel den første cabriolet for V-6 og Z28 motor modeller og flere drivstofftilførselskanaler endringer for å forbedre gass kjørelengde. En ting som ikke endrer var mekanisk termostat som styrer mengden av kjølemiddel som strømmer gjennom motoren for å kontrollere driftstemperaturen til Camaro. Dette betyr at du må ta hensyn til termostaten når motoren begynner å nå høyere temperaturer. Termostat erstatning vil sikre at Camaro opphold i topp stand. Du trenger
Flat-skrutrekker
10 millimeter fastnøkkel
1994 Camaro termostat
1994 Camaro termostat pakning
Vis flere instruksjoner
en

Spor radiatoren slange som strekker seg fra toppen av radiatoren til motoren på Camaro. Dekselet at radiatoren slangen kobles til kalles dekselet til termostaten, og termostaten er under det dekselet. Fjern radiator slangen fra termostaten dekselet ved å fjerne bandet klemmen med en flat skrutrekker. Trekk slangen fra dekselet og holder slangen opp for å tømme radiator væske tilbake i radiatoren.
2 p Med en skiftenøkkel, fjerne de to 10 millimeter bolter som holder dekselet til termostaten på inntaket manifold . Trekk termostatdekselet av inntak manifold og inspisere den for eventuelle sprekker. Hvis sprekkene er til stede, må en ny termostat dekselet brukes til å forhindre radiator væske lekker.
3

Trekk termostaten fra inntaket manifold med fingrene og fjerne den gamle termostaten pakningen fra område hvor dekselet til termostaten ble fjernet. Kast begge, de vil ikke bli brukt igjen
4

Plasser den nye termostaten inn i inntaket manifold med den enden som er merket "top" vendt ut av inntak manifold
.. 5

Plasser en ny termostat pakningen på toppen av inntak manifold med hull skåret ut i pakningen foret opp med hull boret inn i inntaket manifold for termostatdekselet bolter.
6

Bolt termostatdekselet tilbake på inntak manifold med de originale bolter. Unngå overdreven boltene for å hindre sprekkdannelser dekselet til termostaten.
7

Fest radiator slange til termostat og stram klemmen som holder slangen på plass med en flat skrutrekker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69495.html

Previous:
Next:

kjølesystemer