Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer en lekker Traktor Radiator

Radiatorer på forbrenningsmotorer er viktig for å holde motoren kjølig og fungerer som det skal. En lekkasje i en radiator kan vokse over tid som stadig varm væske i kjølesystemet øker trykket. Ved å følge en grunnleggende prosess kan du reparere det lekkasje i radiatoren innen et par timer. Du trenger
flaske flytende korrekturlakk
Plastbøtte
skrutrekker, Philips eller slotted
End fastnøkkel
Socket satt
Metal pensel
Lodd flux
Propan lommelykt
Sølv loddetinn
Fresh frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser lekkasje på radiatoren ved å bruke flaske flytende korrekturlakk og tegne en sirkel rundt del av kobberet mekanisme som lekker kjølevæske. Den korrekturlakk er hurtigtørkende og lett å se.
2

tømme radiator innholdet i en plastbøtte. Følg alle lokale regler følges, frostvæske er et giftig kjemikalie som kan føre til at barn og dyr å drikke det på grunn av sin søte smak. Ikke bruk frostvæske fordi partiklene kan komme inn i væsken, tetter de små åpningene i kjøleribbene på radiatoren.
3

Bruk skrutrekkeren til å fjerne kjølevæske slangene fra radiatoren og la overflødig væske til å renne ned i bøtta.
4

Fjern radiatoren fra traktoren ved hjelp av skiftnøkkel og socket sett. Forskjellige traktorer vil ha ulike festemetoder til motoren ramme.
5

Place radiatoren på et fast arbeidsbenk i en høyde som er behagelig for deg å arbeide på kjølevæske mekanisme.
6

Rengjør området som skal loddes ved å bruke stålbørste og fjern alt bygget opp rusk. Det er best å utsette overflaten til en skinnende kobber farge slik at loddetinn vil hefte ordentlig.
7

Påfør en sjenerøs belegg av loddetinn forandring til det området som skal loddes. Flux gjør at loddetinn på "flyt" i og rundt den lille åpningen for en stram og ren fix.
8

Heat området med propan fakkelen med den blå tuppen av flammen. Hold varmen lokalisert slik at du ikke overopphetes området rundt. Overoppheting av radiator med lommelykt kan føre til en eksisterende loddeskjøt å smelte, noe som skaper en annen lekkasje.
9

Bruk tuppen av loddetinn til felles som er i behov av reparasjon. Loddetinn vil "flyte" inn i åpningen. La loddetinn til å bygge opp rundt hullet og deretter trekke propan lommelykt.
10

La radiator for å kjøle og inspisere loddetinn reparasjon felles visuelt.
11

Put radiatoren tilbake i traktoren i motsatt rekkefølge som den kom ut. Fyll radiatoren med fersk frostvæske og sjekke området for reparasjon for lekkasjer. Start traktoren og la motoren komme opp til driftstemperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69280.html

Previous:
Next:

kjølesystemer