Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Mercury Villager

Formålet med radiator i Mercury Villager er å holde motoren fra overoppheting. Hvis radiatoren er ødelagt eller utslitt, erstatte den umiddelbart for å unngå alvorlig skade på minivan motor. Her er hvordan du bytter radiator i en 1999-2002 modell landsbyboer. Du trenger
Jack og støttefot
Hjulkiler
Resealable container
Replacement radiator slanger, om nødvendig
Replacement radiator
Frostvæske
Destillert vann

Vis mer Instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen før du begynner. Jekke opp foran din Mercury Villager og fest den på en jack stå. Blokkere bakhjulene for å holde dem fra å rulle.
2

Åpne belastning på bunnen av radiatoren og la væsken renne inn i en forseglet beholder. Hektes nedre radiator slangen og den nedre overføring kjøligere linje. Hekt av ledningsnettet på viften liksvøpet.
3

senke bilen fra jack stå og flytte reléboksen og kjølevæske reservoaret slange til side og ut av veien. Koble fra den elektriske kontakten på kjølevifte og flytte den øvre radiator slangen og øvre overføring kjøligere slangen til side.
4

Fjern boltene på radiator og forsiktig fjerne radiator forsamlingen. Hekt av montering, koble den til den nye radiatoren og installere den nye radiatoren i bilen.
5

Koble kjøleviften kontakten, og plasser reléboksen og kjølevæske reservoaret slangen. Koble ledningsnettet til viften liksvøpet og koble nedre radiatorslange og lavere overføring linje. Koble den negative batterikabelen.
6

Fyll radiatoren med en blanding av frostvæske og destillert vann. Slå av motoren på med radiatorlokket av, og kjøre bilen i flere minutter for å slippe ut luft fra systemet. Kontroller radiatoren og legge mer frostvæske og destillert vann om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69197.html

Previous:
Next:

kjølesystemer