Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Lincoln Navigator

Det er viktig å holde radiator i Lincoln Navigator i god stand, som en lekk radiator kan føre til overoppheting og skader på motoren. Imidlertid kan radiatorer korrodere over tid. Hvis du er ute etter å spare penger, og har noen mekaniske ferdigheter, kan du prøve å bytte ut radiatoren selv. Selv om prosessen er egentlig det samme for noen år eller modell, her er hvordan å erstatte radiator i den populære 2001 Navigator. Du trenger
Resealable container
Replacement radiator
Destillert vann
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

igjen tenningen i "Off "eller" Lock "-posisjon, og koble den negative batterikabelen. Finn belastning på bunnen av radiatoren, løsne den, og tømme radiator væske inn i en forseglet beholder.
2

Fjern eventuelle plast hylser fra radiatoren. Hekt av fan elektriske koblinger og bolter, og fjerne viften og fan liksvøpet.
3

Bruk en flat skrutrekker for å løsne slangeklemmer, og koble den øvre og den nedre radiator slanger. Hvis de er oppblåste, utslitte eller sprukket, erstatte dem.
4

Koble overføringslinjer under radiatoren, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne på tilbehøret. Pass på å ikke crimp overføringslinjer. Fjern bolter, braketter og klemmer som holder radiator, og forsiktig fjerne radiator, være forsiktig for ikke å skade finnene.
5

Koble fan, fan liksvøpet, og andre forbindelser til ny radiator , og skyv den på plass, er at den er tett montert på bremseklossene.
6

Koble viften tilkobling og erstatte eventuelle plastdeksler. Koble den negative batterikabelen.
7

Fyll radiatoren med en blanding av halvparten destillert vann og halvparten frostvæske. La radiatorlokket av, starte motoren og la den gå i flere minutter for å slippe ut luft fra systemet. Tilsett mer frostvæske og vann, om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69192.html

Previous:
Next:

kjølesystemer