Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en termostat på en Integra

The Integra var en kompakt sportsbil-coupe produsert av Honda og selges under deres luksus merkenavn, Acura. Integra ble solgt i USA 1985-2001, da den ble erstattet av Acura RSX. Annet enn å betale mer for den del, endre termostaten i en Acura Integra er ikke mye annerledes enn å gjøre det i andre biler, bortsett fra noen få detaljer. Du trenger
Tenger
Drensvannsoppsamler
Replacement pakning
Replacement termostat
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Park din Integra på et flatt underlag (asfalt eller betong, helst) og sett på parkeringsbremsen for sikkerhet. Pop panseret og koble negative batterikabelen. La motoren avkjøles i minst 30 minutter.
2

Fjern motoren børstevernet fra under den fremre delen av motorrommet. Børsten vakt er holdt av bolter. Fjerne det krever ikke løfte bilen.
3

Plasser renne pannen under radiatoren og ta ut bunnpluggen montert på undersiden. La motoren kjølevæske renne ned i pannen. Hold kjølevæske borte fra dyr, den søte lukten av frostvæske tiltrekker dem, men det er giftig
4

Trace den øvre radiator slangen til motoren for å finne termostathuset.. De fleste kjøretøy "termostater er montert på radiatoren, men Integra termostaten er montert på motsatt side av slangen, nærmest motoren.
5

Bruk tang til å fjerne slangeklemme fra fra øvre radiator slangen. Koble slangen fra termostathuset. Fjern de tre boltene montering termostathuset og satt huset til side.
6

Trekk termostat og pakning fra fjellet. Kast den gamle pakningen, er det ikke kan brukes om igjen. Plasser den nye pakningen og ny termostat på fjellet med lufteventilen som peker oppover. Sett på termostathuset, bolter og øvre radiator slangen.
7

Installer avtappingspannen pluggen på bunnen av radiatoren. Bruk trakten for å fylle kjølevæske. Vær forsiktig så du ikke søler på bakken. Koble den negative batterikabelen og starte motoren for å se etter lekkasjer før du bytter motor pensel vakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69317.html

Previous:
Next:

kjølesystemer