Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en termostat i en 4,3 GM

Termostaten i 4,3-liters GM motoren er i front, midt på toppen området. Sett inn en ny termostat når motoren går varm eller overoppheting regelmessig. Termostaten kan holde stengt og ikke tillate kjølevæske å kjøre gjennom blokken, slik at motortemperatur å øke fram til den blir overopphetet. Hvis det skjer, kan motoren bli skadet internt, som fører til blåst hodet pakninger, sprukne motorblokker og skadde hoder. Du trenger
Drensvannsoppsamler
skrutrekker
Socket satt
Sparkel
Termostat
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
1

Sett et avløp pan under radiatoren og åpne avløpet petcock nederst på radiatoren. Tømme radiator til kjølevæskenivået faller under nivået på den øvre radiator slangen
2

Følg den øvre radiator slangen ned mot motoren til du finner termostathuset på toppen av motoren. Fjern slangeklemme ved hjelp av en skrutrekker og dra slangen av termostathuset.
3

Fjern de to festeboltene som holder termostathuset på motoren. Fjern forsiktig bolig fra motorblokken ved å vrikke det. Hvis det er nødvendig, lirke bolig løs med en flat skrutrekker.
4

Tetningsflatene av boliger og blokker med en sparkel. Skrape av noen biter av pakning eller annet materiale som kan føre til at huset til forsegle ikke riktig.
5

Fjern den gamle termostaten og kast den. Installere den nye termostaten inn i hullet i motorblokken. Pass på å orientere det riktig, eller det vil ikke fungere skikkelig.
6

Plasser den nye pakningen på blokken og sette termostathuset på plass. Sett de to festeboltene inn i huset og tre dem inn i blokken. Stram boltene med en socket og skralle, frem og tilbake mellom boltene slik at du trekker huset ned jevnt.
7

Sett den øvre radiator slangen og klemme på termostathuset. Stram klemmen med en skrutrekker. Ikke stram klemmen eller du kan skade slangen.
8

Fyll radiatoren med kjølevæske og starte motoren. La motoren gå, sjekke for eventuelle lekkasjer og kontroller at motoren ikke overopphetes. Sett på lokket etter at systemet er toppet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69379.html

Previous:
Next:

kjølesystemer