Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer den Heater Core på en Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer bruker rutet kjølevæske linjer og et varmeapparat kjerne å varme luften inne i kabinen. Denne integrerte kjernen kan tette og lekke, noe som krever erstatning. Hele dashbordet må forskyves på et minimum, for å få tilgang til kjernen festeboltene og fjern kjernen selv. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan erstatte et varmeapparat kjerne i en Blazer i omtrent fire timer. Du trenger
Socket satt
Skrutrekkere
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

koble fra batteriet ved å slå den positive terminalen i mot klokka. Oppbevar terminalen vekk fra batteriet.
2

Tapp all kjølevæske fra systemet ved å slå petcock på radiatoren mot klokken, deretter la kjølevæsken renne ut i en panne. Vri radiatorlokket mot klokken for å frigjøre latent press.
3

Fjern foran dash dekselet ved å vri den nederste festeboltene mot klokken, så dra dekselet fri fra pop nagler holder på dashbordet . Det er en skrue på undersiden av dashbordet måle klynge leppe som også må dreies mot klokken. Manøvrere dekselet ut av Blazer og lagre den bort fra arbeidsområdet.
4

Slipp dashbordet fra de primære bolter i brannmuren ved å skru dem mot klokken. De er plassert mellom dashbordet og frontruten, for det er mellom fire eller åtte, avhengig av året. Når fri for disse boltene, vil dash komme løs og kan flyttes frem.
5

Slipp den varme kjernen slangene fra brannmuren ved å dreie slangeklemme skruene mot klokken, deretter trekke slangene gratis fra kjerne brystvorter. Slangene er dimensjonert til brystvortene og kan ikke erstattes i feil rekkefølge.
6

Fjern boltene som holder varmeren kjernen på plass ved å slå dem med klokken. Noen mekanikere insistere på at dashbordet må tas helt ut, eller at den indre fender må demonteres for å nå disse boltene, men dette er normalt ikke tilfelle. Kjernen løsner gang på festeboltene er fjernet, og enheten kan løftes ut mot frontruten.
7

Bytt kjernen med en ny enhet, og deretter plassere den inn i dashbordet ved å senke det inn brannmuren området og plassere niplene gjennom det åpne hullet i motorrommet. Stram alle festeboltene klokken. Skyv dashbordet på plass, og stram deretter brannmur skruene med klokken til de er tettsittende. Sett frontdekselet dash dekke og sikre boltene, ikke glemme å slå måleren klynge leppe urviseren også. Bytt slangene til varmeapparatet kjernen brystvortene og stramme slangeklemmer.
8

Snu radiatoren petcock klokken, deretter fylle systemet med kjølevæske. Systemet vil mest sannsynlig ta inn mer kjølevæske enn ble drenert, fordi slangene og kjernen er helt tom.
9

Koble til batteriet ved å slå den positive terminalen bolt med klokken til den sitter godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69346.html

Previous:
Next:

kjølesystemer