Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Kontroller kjølevæske i en 2003 Honda CR-V Hot or Cold

Kjølesystemet i 2003 Honda CR-V bruker en produsent-spesifikke, ferdigblandet kjølevæske, ifølge Honda, bør det ikke blandes med noe annet merke . Dersom Honda kjølevæske ikke er tilgjengelig, kan en annen type silikatfri frostvæske tilsettes i en nødsituasjon, men må erstattes med den angitte kjølevæske så snart som mulig for å unngå skade på CR-v 's aluminium-motor. Kontroller kjølevæskenivået regelmessig for å unngå overoppheting. Du trenger
Honda type 2 kjølevæske /frostvæske
Vis flere instruksjoner
kald motor Sjekk
en

visuelt kjølevæskenivået i kjølevæske utvinning flaske plassert til venstre av radiatoren i fronten av motorrommet.
2

Fyll kjølevæske til utvinning flasken inntil nivået i flasken er mellom "MIN" og "max" nivå indikert på flaske.
3 p Hvis flasken er helt tom, fjern radiatorlokket fra radiatoren og legge kjølevæske som nødvendig for å fylle radiatoren.
Hot Motor Kontroller
4

visuelt nivået på kjølevæsken i utvinningen flasken som beskrevet i punkt 1. Hvis motoren er varm og kjølevæsken utvinning flasken er helt tom, må du ikke forsøke å fjerne radiator cap. Alvorlige brannskader kan oppstå fra rømmer varm kjølevæske. La motoren avkjøles før du tar av radiatorlokket.
5 p Hvis nivået er under "Max"-merket, legger kjølevæske til nivået når omtrent to inches over "Max"-merket på kjølevæske utvinning flaske. Som kjølevæsken varmes opp og ekspanderer, blir den skjøvet ut av radiatoren inn i utvinning flasken. Når motoren er kald, krymper kjølevæske og trekker kjølevæske fra utvinning flasken inn i radiatoren, slik at radiatoren er alltid fylt til kapasitet.
6

Kontroller kjølevæskenivået når motoren er kald.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69563.html

Previous:
Next:

kjølesystemer