Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat i en 1994 VW Jetta

Når termostaten i 1994 Volkswagen Jetta mislykkes, vil du føle deg heldig at det mislyktes i åpen stilling. Dette hindrer at Jetta fra overoppheting og forårsaker tusenvis av dollar i skader på motoren, men det vil ikke gjøre mye for å holde deg varm i kaldt vær. Du trenger ikke å la bilen sitte en uke til en mekaniker kan få til det, plukke opp en ny termostat og fullføre jobben selv. Du trenger
Termostat
Termostat pakning
Box skiftenøkkel
skrutrekker
Skraper
Vis flere instruksjoner
en

Finn Jetta termostat bolig på toppen av radiatoren og koble fra radiatoren tilførselsslangen fra huset. Dette gjøres ved å løsne bandet klemmen som holder slangen til huset med en skrutrekker. Når slangen er løsnet, trekker den av huset.
2

Fjern de to boltene som holder termostathuset på inntaket manifold. Noen radiator væske vil trolig renne ut av huset. Dette er vanlig. For å unngå å brenne deg selv, bør denne jobben være fullført når Jetta motor og kjølevæske har hatt god tid til å kjøle seg ned.
3

Fjern det gamle termostathus pakning. Det bør trekke av i ett stykke, men det er ikke uvanlig for Volkswagen å forsegle pakningen med PVC pakning maker. Hvis dette er tilfelle med Jetta, må du skrape den gamle PVC pakning unna. Ta forsiktighet for ikke å få noe PVC inn i huset, noe som kan føre til den nye termostaten svikter.
4

Fjern termostaten fra huset ved å trekke opp på den. Det er ingen bolter for å holde den på plass. Det sitter på en innfelt leppe maskinert inn på innsiden av inntak manifold.
5

Sett den nye termostaten, noe som gjør at den er orientert med riktig side opp. Plasser den nye termostathuset pakningen på plass og skru toppen av dekselet tilbake på inntak manifold med boltene du tok av tidligere.
6

Skyv radiator innløp slangen tilbake på termostathuset og skru bandet klemmen sikkert.
7

Start Jetta motor og overvåke inntaksslangen og pakning område for lekkasjer. Hvis slangelekkasjer stramme bandet klemme strammere. Hvis pakningen området lekkasjer, fjern bolig og bruke en ny pakning og en liten mengde PVC sealer. Deretter overvåke for lekkasjer igjen

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69455.html

Previous:
Next:

kjølesystemer