Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en VW Jetta

Kjølesystemet av en VW Jetta er en integrert del av den generelle driften av bilen. Hvis du kjører Jetta mens det lekker kjølevæske, kan det skade motoren, noen ganger uopprettelig. Det er derfor den periodiske kontroll for kjølesystemet lekkasjer er et must. Denne forebyggende vedlikehold krever ingen mekaniske ferdigheter, bare en oppmerksomhet på detaljer. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Look på overflaten hvor du normalt parkere VW Jetta etter tegn på lekkasje. Dette er den enkleste måten å se etter lekkasjer, og hvis du gjør det til en vane, blir det nesten andre natur. Det krever bare et raskt blikk når du forlater oppkjørselen eller garasje.
2

Åpne panseret og undersøke slangene som kobler radiator med motoren og motoren til varmeapparat kjerne. Se etter noe svulmende, sprekker eller splitting i slangene samt eventuelle merkbare tegn på kjølevæske lekkasje. Disse skiltene kommer i form av korrosjon, misfarging og drypper kjølevæske. Imidlertid kan det være pinhole eller klype lekkasjer, som overflaten bare når det er trykk eller varme eksponering på slangene.
3

Bruk en lommelykt for å sjekke radiator for eventuelle lekkasjer. Sørg for å inspisere radiator fra alle mulige vinkler for å kontrollere eventuelle lekkasjer, som radiatoren er laget av plast og aluminium i VW Jetta.
4

Sjekk vannpumpen og akseltetning for lekkasje. Vannpumpen er bak motoren, viften og kan kobles direkte til motoren. Akseltetningen hvilken tetter forbindelsen mellom vannpumpe og motor. Kontroller om det er noen korrosjon eller misfarging å bekrefte kilden til lekkasjen.
5

Refill radiatoren å begynne å presse teste kjølesystemet for lekkasjer. Først vri radiatorlokket en hel omdreining, skritt tilbake, vent et minutt og deretter ta av lokket helt. Deretter fylle radiator til innenfor en tomme av overfylte.
6

Slå på motoren på VW Jetta og slå på varmeovnen til høy innstilling. La VW Jetta til å kjøre som dette i ca 15 minutter. Slå av motoren og kontroller auto deler fra de foregående trinnene for eventuelle lekkasjer.
7

Kontroller at kjølevæskenivået går ned. Hvis den gjør det, men det er fortsatt ingen synlige tegn til lekkasje, kan problemet være intern. I dette tilfellet bør du ta VW Jetta til kjølesystemet spesialist for videre diagnostikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69168.html

Previous:
Next:

kjølesystemer